Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem snapchat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jest taki, ze pewna osoba jak wysle zdjecie do kogokolwiek, nie da sie otworzyc, po nacisnieciu pisze tylko "Tap to advance" i nadal jest menu wiadomosci, zdjecia nie ma

dziwne jest to, ze wczesniej dzialalo

help plz

Opublikowano

Musisz przytrzymać palec na kontakcie tej osoby, aby zobaczyć te zdjęcie ;_;. Możesz zobaczyć je tylko raz ;v. Ewentualnie ta osoba ma inny telefon, np ja jak wysyłam do koleżanki film ona nie może go otworzyć przez inny system ;v. Ale zdjęcia powinny się otwierać normalnie

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Musisz przytrzymać palec na kontakcie tej osoby, aby zobaczyć te zdjęcie ;_;. Możesz zobaczyć je tylko raz ;v. Ewentualnie ta osoba ma inny telefon, np ja jak wysyłam do koleżanki film ona nie może go otworzyć przez inny system ;v. Ale zdjęcia powinny się otwierać normalnie

zle mnie zrozumialas, ja trzymam to zdjecie ale pisze tap advance i nie pokazuje go, gdzie w iunnych przypadakch wszystko jest ok

Opublikowano

zle mnie zrozumialas, ja trzymam to zdjecie ale pisze tap advance i nie pokazuje go, gdzie w iunnych przypadakch wszystko jest ok

też tak mam gdy dostaje snapy od koleżanki, po prostu osoba która je wysyła ma za stary tel

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Hmmm, to po prostu jest błąd przy wysyłaniu, też niektórych zdjęć z błędem nie mogę otworzyć ;v 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

też tak mam gdy dostaje snapy od koleżanki, po prostu osoba która je wysyła ma za stary tel

kilka dni temu dzialalo, chyba na 4.1 wiec ;/

Hmmm, to po prostu jest błąd przy wysyłaniu, też niektórych zdjęć z błędem nie mogę otworzyć ;v 

tylko ze ja mam tak raptem od 1 osoby ;_;

wszyscy od niej tak maja ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...