Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NPC custom, nie moge bić NPC!

MClogin2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak, pobrałem custom NPC zainstalowałem tak samo jak pisało na stronce i,,, KUPA nie działa! chce bić NPC bo zrobiłem arene i nic :ninja:  + jak chce stworzyć różdżke NPC to mi nie działa pomóżcie robiłem jak motykę tylko że z chlebami no robiłem wszystko i nie działa pomóżcie  :(

jeśli coś napisałem źle to możecie zamknąć

Opublikowano

Po 1 aby uderzyć NPC musisz ustawić mu agresywną frakcję
Po 2 w configu moda może być ustawione, że tylko operator w trybie kteatywnym ma prawo tworzyć NPC
Po 3 crafting na różczkę NPC czasem nie działa prawidłowo
Po 4 modyfikacja jest dla bardziej wtajemniczonych, aby poznać tajniki tego moda trzeba z nim mieć styczność nieco dłużej i wiedzieć co robi dana opcja. Polecam testowanie moda na zasadzie "ciekawe co się zmieni po naciśnięciu tego, a co po zmianie tamtej liczby". Tym sposobem nawet osoba nie znająca angielskiego jest w stanie opanować przynajmniej podstawy. Jednak jak już pisałem modyfikacja dla zaawansowanych, jak masz mniej niż 14 lat to może być nieco ciężko z ogarnięciem.

Pozdrawiam ~Latreso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...