Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ile musze dostawac pnk a ile tracic by dalo mnie 2 dywizje wyzej ? Obecnie mam S III dodaje mi 24 pkt a odejmuje 14

Opublikowano

Dostajesz dużo punktów, tracisz mało, jakbyś wygrał wszystkie gry teraz do promo i promo byś również wygrał, możliwe że by Cie wrzuciło 2 dywizje wyżej.

Jeszcze podaj, z jakimi dywizjami grasz :_:

279981407253602336505.png
Opublikowano

Trudno mi to wyczuc ;/ wczesniej robilem po 5 wygranych z rzedu itd . wygranych i przegranych mam po rowno . 9qiheg.png

Zależy od dywizji ,ale na silverze wystarczy mieć 20+

( TA WIEM O CZYM MÓWIE BO MAM TAM SMURFA POZDRAWIAM )

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie masz szans przeskoczyć 2up. Mmr masz raczej normalne, wcale nie wygórowane czy zaniżone. Jak chcez je poprawić to wbijaj 99 pktow i dodguj kolejki do zera. Mmr różne a LP takie samo. Jak zrobisz tak z 99 pkt do 0 i z np 60 do 0 później 100 i się to 2 up masz gwarantowane.

Opublikowano

Jezeli grasz z samymi goldami i silverami 1 w serii na silverze 3 to przejdziesz, jezeli nie to nie ma szans, RIOT bardzo znerfil to przechodzenie przez 2 dywizje, wczesniej w s3 bardzo latwo mozna bylo przejsc.

sstwc.jpg

Opublikowano

Będziesz przeskakiwał o 2 ligi jak będziesz grał z GIII/II ja przeskakiwałem z GV o dwie ligi jak grałem z plat V/gold I i teraz sam jestem w platynie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...