Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie się co 2/3 minuty.

DoesntMatter91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od kilku dni mam taki problem, że co dobre 2/3 minuty strasznie zacina mi grę na dobre 3 sekundy.. Od 2 lat nie miałem takiego problemu, a zaczął się on około tych 4 czy tam 5 dni temu.. Nie da się grać, lece elimination na melee, gram jak to napisałem te 2/3 minuty i straszna zacinka na 3 sekundy, co dopiero cw ._. później znów to samo, no w sumie tak cały czas.. Ktoś może wie dlaczego się tak dzieje? Zrobiłem formata wczoraj, skan kompa, a nadal się tak dzieje.. Teraz defragmentację robię, przypominam że przez dobre 2 lata nigdy nie miałem podobnego problemu >.< Wszystko wyłączone jest podczas gry, łącznie z antywirusem

Opublikowano

Własnie to jest to, że nie znam się zbytnio na kompach, pogadam z kumplem najwyżej mi looknie co i jak.  Bo niemam pojęcia ock '-'

Edit.

Dobra użyłem pewnego programu do rootkitów bo avast sapał że jest jakiś, usunąłem go i ani jednego laga przez ponad 2h. Hmm, ciekawe jak będzie jutro, oby to nie był fail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...