Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostac zwrot rp za skin ?

Wojtul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dziewczyna poprzesyłała mi troche mystery giftów , ale nie podoba mi sie nunu jakiś tam za 975 rp... (cyber ez jak najbardziej sie podoba :D ) . Słyszalem ze mozna tam jakis ticket wyslac i zwrocic skin kupiony do 30 dni . Czy to prawda? Mogę zwracac tak kazdy skin ? Ktos rzuci większym infem ? Jak moge zwrocic tego nunu to zwroca jej rp za mystery gift?

Opublikowano

Każde konto ma 3 żetony zwrotu. Jak je wykorzystasz to nie ma innej opcji na zwrot czegoś. Już nie ma innej opcji*

Nie mam pojęcia czy można zwracać gifty. Ale jeśli można to jestem pewien, że RP zwrócą się osobie, która wysyłała prezent.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie nie zwrócą , na początku gdy dodali te mystery gifty (okolica grudnia) pisali że nie ma możliwości zwrotów skinów dlatego mają w nazwie "Mystery"

Po przez żetony również nie można zwrócić mysterków ;)

Opublikowano

A jeśli kupiłem sobie ostatnio skin do morganki, w ciągu ostatnich 30 dni, to pisanie do supportu tez nic nie da? Bo nie mam żetonów . Chyba że będzie rework Morgany to wtedy bede mógł zwrócic , right ?

Opublikowano

Nic nie da. Nie oddadzą skina. Ostatnio również nie oddają ip/rp za champy/skiny po reworku/vu. Ostatnim champem, który zwracali był chyba Rengar i Twitch

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Co tak spamicie ? Bez problemu zwróciłem Rengara i Gragasa i Kassadina po reworku... Więc nie wiem po co piszesz Zarax że nie można...

@top Nie da sie Mystery Giftów zwrócić

A jesteś świadom, że od ostatniego patcha, RIOT nie zwraca reworkowanych postaci? Ani po Visual Updacie?

http://how2win.pl/koniec-darmowych-zwrotow-championow/

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...