Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wrócić na PL'a?

piotrekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dylemat co zrobic bo troche wieje u mnie nudą przez kilka dni i nie wiem czy opłaca się wracać do Pl'a.

Grałem i jeśli już zacznę będę grał bez is'a. Z tego co pamiętam mam wojke 54lv aura m8, berek m7 i wir m4-5 i buffa 54lv z blogo i pomocą na m5 (ok. 30%). Eq to jakiś rib i i fms+9 sr chyba słabe (ok. 20) ale 5bon smocza +9 kolo 9-11k hp ebo +9 biolog chyba na klątwach. Kasy mało albo wcale.

Dzięki za odpowiedzi i sorry że tak chaotycznie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Zawsze warto wracać. Bez isu dasz radę na spokojnie i do tego wojka, którą nieźle pociśniesz zarobek. Powodzenia ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Moim zdaniem global stracił sens :)

Kiedyś było całkiem spoko, teraz jest dużo serwerów prywatnych medium/hard ale oczywiście tylko na globalu masz pewność że nie zamkną z dnia na dzień.

Ogólnie możesz wrócić pograć parę dni i sprawdzić czy odpowiada Ci taka rozgrywka.

Opublikowano

jeśli masz ochotę i cierpliwości męczyć się i drażnić z dziećmi którzy ksują nawet dzikie psy to sobie graj na Plu jeżeli masz tego dosyć to zagraj sobie na Ascarial.pl tam jest troszke większy exp na plu łatwiej o eq i w godzinach popołudniowych gra około +1k osób ;-) mam tam 65lv sure bm i jestem zadowolony jak chcesz to napisz na priv możemy pograć razem

Opublikowano

na globala już nie opłaca sie wracać graja tam jedynie osoby które już coś tam mają i szkoda im tego lepiej już pograć sobie na Pryw. Serwerach

Opublikowano

Jak chcesz grać na dłuższą metę to śmiało wracaj na PL'a. Nikt Ci nie karze wydawać graczy na IS'a - ja jedynie co zawsze kupowałem to te przepustki do V2 i to jeszcze raz na jakiś czas, a osiągnąłem dużo bez płacenia ;) Privy też są spoko ale jest te ryzyko, że padną. Ja mam zawsze większą frajdę z grania na globalu - od pięciu lat, nie wiem jak reszta. 

Opublikowano

Jak chcesz grać na dłuższą metę to śmiało wracaj na PL'a. Nikt Ci nie karze wydawać graczy na IS'a - ja jedynie co zawsze kupowałem to te przepustki do V2 i to jeszcze raz na jakiś czas, a osiągnąłem dużo bez płacenia ;) Privy też są spoko ale jest te ryzyko, że padną. Ja mam zawsze większą frajdę z grania na globalu - od pięciu lat, nie wiem jak reszta. 

Zaprzeczasz sam sobie.

Nie polecam wracać, co do gry to nie ma tragedii ale ja to już się przejechałem, i ten team cały to jest nieźle mądry inaczej ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Jeżeli masz chęci to dlaczego by nie? Bez IS możesz wszędzie grać chodź wiadomo że zawsze spooko lepszy start itp Do pl zawsze wracać można bo wiadomo  Priv nie zastąpi tego co daje Metin.''pl'' tego klimatu,trudu, stresu i denerwującego kowala . I tych myśli ''czy spali czy nie spali?'' Lub tej chorej muzyczki w m1/m2 heh. 

wilowo.jpg

Opublikowano

mialem bodego 75 z skilami na p ale co z tego skoro tam chodza takie zabawki bmy 35/55lw z eq full na ludzi i skilami na p i cie na 2 skile wezma ...

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca. Metin2 to powinna być fajna gra taka jak w 2010 roku. Nie nasrane jak teraz. Już w 2012 roku zjebali do reszty metina dodając jakieś kostiumy, wierzchowce, itp. Metin to normalna gra o expieniu i zabijaniu mobów, wyrabianiem eq itd. A nie nędzna przebieranka (lalki barbi?). Kiedyś to Metin naprawde był dla graczy, a teraz to mam takie wrażenie, że jest tylko pod IS. (Yangi w item shopie, facepalm).

Za góra rok to do isu dodadzą eq...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jeśli chcesz wydawać kasę na IS na to proszę bardzo.

Oczywiście można też wytrzymać bez wydawania PLN, ale jest bardzo ciężko.

Lubisz wydawać kasę - Tak

Chcesz grać za darmo - Nie

giphy.gif ­

Opublikowano

Nawet bez ItemShopu da się wiele osiągnąć, niestety updatem zablokowali drogę graczom,

którzy nie chcą wydawać nic, dlatego osiągnięcie 101 poziomu bez isa jest bardzo ciężkie.

Dodatkowo ostatnio była obniżka na przepustki do V2, która tylko wyprowadził mnie z równowagi.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Jeśli perspektywa zarobku jakoś Cię podniesie na duchu i będzie to Twój cel, graj.

Jeśli jednak chcesz grać dla frajdy, nie znajdziesz jej na globalu.

Nuda, spiny, nic więcej.

Szczerze, przeszukaj privy, o wiele lepiej gra się na niektórych.

Przejrzyj prezki na innym subforum.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja bym odradzał. Kiedyś był klimat, było co robić.Teraz nie ma sensu grać tylko się wkurwiać będziesz.

Opublikowano

Global nie ma już sensu z tego powodu, że nastawili grę na IS (mówię tutaj o Yangach z IS itd.) ale patrząc na twoje eq i postacie to masz jakieś szanse się wybić ;)

Opublikowano

Ja Ci powiem szczerze, że gram  i jest spoko. Fajnie jest sobie przypomnieć stare czasy. Jestem na tak.

Yo!

Opublikowano

Osobiście odradzam gry na globalu , bo jak dla mnie granie tam straciło sens.

Masa botów,nuda i spiny o wszystko , od groma dzieci które myślą że są nie wiadomo kim- takie mam wspomnienie z TBD i Samosa po powrocie.

Ale jak chcesz wracać to zagram sobie tam tak z 2 tyg i jak ci się spodoba to graj , jak nie to nie :).

Polecam cie też przeszukać privy co jest ich teraz dużo i na pewno jakiś ci przypasuje .

Opublikowano

Osobiście sądzę że nie opłaca się wracać teraz z globala zrobił się privek HARD ;) niż global ;3

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...