Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobliny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloo. Chciałbym w końcu wymienić swój super internet 2mb z Pleya na coś lepszego. Powiedzmy, że miesięczny abonament może wynosić 50-60zł. Myślałem może nad jakimś LTE, zasięg powinien być w miare dobry, zresztą przecież można wziąć na przetestowane przez 7 dni. Tu mam pytanie z jakiej firmy? Plus, Play, Cyfrowy Polsat? Jakie macie opinie? Która oferta powinna być najlepsza pod względem szybkość/miesięczny transfer/cena? 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No i kurwa dlaczego temat jest przeniesiony do pogaduszek? No kurwa dlaczego? Żeby randomy pisały co popadnie? 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Podczas uploadu tez zjada limit. W Play chyba teraz jest najtaniej, do Orange nie zagladaj, sam mam i szczerze nie polecam.

No nie patrze tam, bo zawsze drogo

Opublikowano

gdzie mieszkasz? LTE w Polsce nie jest na tyle rozpowszechnione i wielu miastach działa słabo, a wręcz powiedziałbym, że bardzo słabo.

Mieszkam na wsi i mam max. zasięg. Fart?

Też nie polecam Orange.

Cyfrowy polsat ma oferte LTE bez limitów transferu danych więc możesz sobie sprawdzić.

Z tego co wiem drogo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mieszkam na wsi i mam max. zasięg. Fart?

Też nie polecam Orange.

Z tego co wiem drogo.

Za 59zł miesięcznie, osobiście nie uważam, żeby było drogo jak na mobilny internet do 100mb/s.

0LsM05U.png

Opublikowano

Za 59zł miesięcznie, osobiście nie uważam, żeby było drogo jak na mobilny internet do 100mb/s.

Konkrety z linkiem prosiłem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...