Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o FriendZone?

Free RP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Strefa przyjaźni, trafisz tam, gdy dziewczyna, która ci się podoba powie że jesteście tylko przyjaciółmi, częste zjawisko w internetach

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Moglby ktos na szybko wyjasnic co to friendzone?

Jest to termin określający status związku pomiędzy kobietą a mężczyzną. Określana w ten sposób jest sytuacja, kiedy jeden z partnerów zaczyna być zaangażowany emocjonalnie, i zaczyna żywić uczycia do drugiej osoby, lecz druga strona nie odwzajemnia tego i chce być tylko przyjaciółmi. Zazwyczaj znalezienie się w friendzone jest sytuacją bez wyjścia, lecz w legendach znane są przypadki kiedy komuś udało się opuścić friendzone. Proszę znalezione w internetach ;p

Opublikowano

W sumie ja miałem takiego friendzone xD od początku miała to być tylko przyjaźń ale potem ja chciałem czegoś więcej a ona nie i kontakt zaczął nam się psuć, po 2-3 miesiącach znów się do mnie odezwała jak już w sumie nic do niej nie czułem i rozmawialiśmy jak przyjaciele, ale wtedy ona chciała czegoś więcej a ja nie. Czyli jednym słowem przejebana sprawa jak zauroczysz się w przyjaciółce to lepiej od razu szukaj innej jeżeli nie chcesz niszczyć przyjaźni.

Opublikowano

jak dla mnie friendzone to jakieś gówno, które zostało wymyślone przez internety -.- kurwa mać

Jak się nie umie rozkochać w sobie dziewczyny na której ci zależy to masz problem a nie kurwa chujopizdofriendzone

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

jak dla mnie friendzone to jakieś gówno, które zostało wymyślone przez internety -.- kurwa mać

Jak się nie umie rozkochać w sobie dziewczyny na której ci zależy to masz problem a nie kurwa chujopizdofriendzone

Watch out, samiec alfa.

Nie każdą idzie zdobyć, a friendzone jest tego przykładem ;p

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...