Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play na kartę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Kupiłem sobie starter do play za 5 zł / nielimitowany internet. Wszystko chodzi nie pobiera mi z konta. Ale to troche dla mnie podejrzane.. Za darmo neta mam i nic nie płacę? Ile to będzie trwać? Jeśli już się skończy to jak aktywować znowu oczywiście zapłacę coś? Interesuje mnie pakiet 1gb

Opublikowano

nielimitowany to on nie jest. Albo masz limit na mb (500), albo na czas (miesiąc)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Admin Cienia
Opublikowano

A jeżeli już mi się skończy to jak kupić pakiet 1 gb?

Wejdź na strone Play-a, znajdziesz tam informację dotyczące aktywacji pakietów dla poszczególnych ofert.

1294477714-U1.png

Opublikowano

zależy od tego jaką masz ofertę.

Któregoś razu zamówiłam internet, potem zmieniłam oferte i 10zł w plecy ;_;

dzwoniłam/pisałam i po dwóch dniach oddali mi 15zł na "konto promocyjne" :P

Opublikowano

Wejdz na strone play24 zarejestruj sie tam masz niektóre przywileje za free i pakiety. Pomijajac to przy kazdym doladowaniu doatajesz iles tam mb do uzytku co jest przyjemnie korzystne. Pozatym nawetq jak ci sie skonczy ten 1gb co masz to i tak nie będzie ci żarlo kasy z konta tylko net bd wolniej chodzil. I nie to nie jest podejrzane w playu same dobre rzeczy masz . Polecam sieć ;)

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...