Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie działa podczas odpalania gry.

pijawka 3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj minecraft nie działa. Gdy klikam na ikonę minecrafta, wyskakuje laincher, klikam play, następnie wyskakuje napis mojang, gra się wyłącza i znowu załącza się launcher i tak w nieskończoność. Zrobiłem update javy, usunąłem folder .minecraft. Posiadam minecrafta premium. Jak juz launcher zalaczy sie 2 raz to w konsoli launchera pisze, usuwanie folderu natives 1.7.2 a w nastepnej linijce piesz, że nie można usunąć tego folderu.

1362320439a7.png

Opublikowano

Od wczoraj minecraft nie działa. Gdy klikam na ikonę minecrafta, wyskakuje laincher, klikam play, następnie wyskakuje napis mojang, gra się wyłącza i znowu załącza się launcher i tak w nieskończoność. Zrobiłem update javy, usunąłem folder .minecraft. Posiadam minecrafta premium. Jak juz launcher zalaczy sie 2 raz to w konsoli launchera pisze, usuwanie folderu natives 1.7.2 a w nastepnej linijce piesz, że nie można usunąć tego folderu.

@barpec12

Napisal ze ma minecrafta premium .

Co do tematu, usuwanie folderu .minecraft , przeinstalowanie javy, usuniecie tego folderu natives , prawdopodobnie miales zle zainstalowane mody i launcher próbuje to naprawić.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...