Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieklasyfikowany WF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w pierwszym półroczu miałem duże spiny z nauczycielką.. 

Po prostu nienawidzi mnie a ja jej.

W tym półroczu przestałem chodzić na wf i powiedzieli mi, że mam nieklasyfikowany.

Da się coś zrobić? Na koniec roku liczą się tylko oceny z II półrocza?

Oceny z I półrocza (średnia 3,5)

1736754.jpeg

Oceny (ocena) z II półrocza

1736755.jpeg

Dostałem tą 1 za "ucieczkę".. powiedziała, że nie ćwiczymy to możemy iść do szkoły i wstawiła za to ocenę nic nie mówiąc.. da się coś z tym zrobić, jak z nią pogadam w poniedziałek zobaczymy co powie..
Prócz tego chodź to wf wszystko w sumie już poprawiłem.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

;_;, nie klasyfikacja z wf, auć. Musisz się dogadać z nauczycielką, czy nie możesz jakoś zaliczyć półrocza, pamiętam, że mój kolega zaliczał biegi z całego półrocza i normalnie nauczyciel wstawił mu ocenę na koniec roku, pomimo jego 10% obecności na wfie xD. To już zależy od nauczyciela czy się z nim dogadasz czy nie w innym przypadku będziesz zaliczać półrocze bodajże w sierpniu, nie jestem pewna ;v 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Nie chodziłem i nie ćwiczyłem na WF, dopiero od miesiące ćwiczę bo jest pogoda i wychodzimy na orlik, a 5 mam.

Jeżeli jesteś nieklasyfikowany to nic nie zrobisz, inna sprawa jakbyś był klasyfikowany, a miałbyś 1.

Moim zdaniem nawet rozmowa z tą nauczycielką nic nie zmieni.

Opublikowano

Nie chodziłem i nie ćwiczyłem na WF, dopiero od miesiące ćwiczę bo jest pogoda i wychodzimy na orlik, a 5 mam.

Jeżeli jesteś nieklasyfikowany to nic nie zrobisz, inna sprawa jakbyś był klasyfikowany, a miałbyś 1.

Moim zdaniem nawet rozmowa z tą nauczycielką nic nie zmieni.

znaczy mi tylko inni z klasy tak powiedzieli.. ja od niej tego nie usłyszałem, nie chodzę i nie ćwiczę od miesiąca, a nie ćwiczę od 3 gdzieś...

mam 10 dni do wystawienia ocen..

Opublikowano

No to idź do niej i pogadaj - no człowieku. Jeśli chcesz się sugerować tym co Ci mowią koledzy to olej to i przyjdź na poprawkę z WF-u. A jeśli nie to idź z nią pogadać jak człowiek i powiedz dlaczego nie ćwiczyłeś (byle szczerze).

Opublikowano

jeśli jesteś już nieklasyfikowany to nie dasz rady nic zrobić, ale poprawka z wf to chyba nie problem? :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jeśli jesteś już nieklasyfikowany to nie dasz rady nic zrobić, ale poprawka z wf to chyba nie problem? :D

Problem jezeli ktos wyjeżdża w sierpniu ;)

43976131910427822020.png

Opublikowano

No to idź do niej i pogadaj - no człowieku. Jeśli chcesz się sugerować tym co Ci mowią koledzy to olej to i przyjdź na poprawkę z WF-u. A jeśli nie to idź z nią pogadać jak człowiek i powiedz dlaczego nie ćwiczyłeś (byle szczerze).

Byle szczerze? To co mam powiedzieć "Nie przychodziłem na WF bo Pani nienawidzę i nie chcę przebywać w Pani towarzystwie" ?

Opublikowano

kolezanka byla nieklasyfikowana, zaliczyla kilka testow i na 2/3 wyrobila

zalicz sprawdziany, musi tobie dac jakis termin, tyle

Mam 10 dni na wystawienie ocen, czyli 4 godziny WF, "czelendż akcepted"

Opublikowano

Mam 10 dni na wystawienie ocen, czyli 4 godziny WF, "czelendż akcepted"

czy ja mowilem ze ma byc to na lekcji? u mnie sie zalicza cos po lekcjach jesli minal termin

nie wiem jak u ciebie

Opublikowano

czy ja mowilem ze ma byc to na lekcji? u mnie sie zalicza cos po lekcjach jesli minal termin

nie wiem jak u ciebie

WF mam w innej szkole, 40 minut drogi , jestem tam 2 razy w tygodniu...

Opublikowano

Mialem podobna sytuacje nic sobie z tego nie robilem na 1 semwest ledwo 3 a na drugim nieklasyfikowanie,do konca roku nie chodzilem na wf a okazalo sie ze stoi 2 chociaz facet mowil ze bd musial zaliczac a wczesniej podpadlem mu skaczac z 2 pietra xD .Albo wycha go przekonala albo sie zlitowal Yolo!

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Jak mogła ci dać ocene za ucieczkę z lekji? I to jeszcze wagi 20. Porozmawiaj o tym najlepiej z wychowawcą in ci na pewni powie co robić ;-)

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...