Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić bota, aby dobrze radził sobie w M1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak ustawić bota aby dobrze radził sobie w M1. Mam na myśli głównie okolice respa Tigrisa, Bery i Scroofy. Moje botki mimo eq +6, WH, Szybkiego ataku (ta mała ikonka obok expbota w kamerze) i 15 poziomu padają przy tych potworach gdy podejdą. Widziałem inne boty np. na 9 lvl z mnisią zbrojką i włócznią które na kilka hitów zabijały np. tigrisa + 2 przeklęte. I to bez znaczenia czy bot był mentalem czy wojakiem body. Pytanie do was - JAK to możliwe?

Opublikowano

Latają z dwuręczną bronią, a na 9 lvl jedyne co można mieć po za bronią i zbroją to kolczyki z siłą no ale bez przesady.. jest jakiś działający DMG na Miecze lub Dwuręczne na PL?

Opublikowano

Tak jak mowilem maja na 100% dmg na miecze, ale wlasciciel tych botow na pewno zrobil to samemu dostosowujac go pod okreslona bron i nie zamierza tego udostepnic. Ja tez mam swojego dmg na miecz i jest o wiele lepszy niz wszystkie dostepne, ale nie zamierzam go udostepniac bo troche pracowalem nad nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...