Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić maske anonymous

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wie ktoś może gdzie można kupić maske z filmu V jak Vandetta (anonymous)

Na allegro jak pytam jak wygląda w oryginale to wysyłają zdjęcia jakiś białych gówienek z odłamkami plastików i kropkami farby.

Chodzi o dobre wykonanie oraz o zółty kolor (kolor skóry) :D

v-for-vendetta-mask.jpeg

Opublikowano

amazon / ebay

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

amazon / ebay

Mam aukcje na amazonie ale lipa bo można płacić tylko kartą kredytową. Ale też nie wiadomo, każdy bierze zdjęcia z google image i ustawia a w rzeczywistości wyglądają inaczej...

Allegro

Naprawde ? A czytałeś co pisałem...

Opublikowano

zółty kolor (kolor skóry) :D

Aha.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-2104-NEW-V-For-Vendetta-Anonymous-Movie-Guy-Fawkes-Vendetta-Mask-Halloween-Cosplay-Face/1842516019.html

No i superowo :] 6 zdjęć myślę że oryginalne i za 3$ + darmowa dostawa przec china post ale czekamy 15-30 dni xD , a fedexem 10$

Tylko teraz ogarnąć zapłate :D

Tu jest tylko karta kredytowa te vica , master cardy itd ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...