Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udyr jungle - Phoenix

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę tu wstawiał moje gry Udyrem na jungli ze stylem Phoenixa.

Kiedyś bardzo lubiłem grać Udyrem ale jakoś słabo sobie potem radził. Odkąd jest flara jest mocny, więc będę tu wstawiał screeny. ;)

yzmvh0.jpg

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jak często gankujesz udyrem na jungli? Bo jak ja gram pod phoenixa to marudzą, że ciągle tylko farmie, a przecież po to się gra udyrem pod feniksa.. Runy polecam 9x attak speed i 3x movement speed, aczkolwiek ja gram z 3 attack speedami, bo nie mam jeszcze movement speedow

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mówię, że często gankować nie będę i że w okolicach 12 minuty będę miał flare i zacznę robić bardzo dużo.

Fakt, narzekają - report no ganks itd. A mówiłem.

Osobiście gram na:

- 96HP na 18lvl

- 15 Magic resów na 18lvl

- 5.4 Magic resów

- 2.3 dmg (brakuje mi 100IP do zmiany na quinta takiego jak reszta)

- 24% AS

- 5 armor (coś na flat)

Chcę wymienić ten dmg tylko i będzie pełne. Kiedyś bardzo często grywałem Udyrem, tylko nie znałem jego potęgi phoenixa i zawsze tylko tiger.

Opublikowano

a jak wydusic najwiecej dmg przy 1v1 jesli chodzi o kolejność skilli? Ja wchodze z e czyli stunem, wlaczam q, robie auto attack i potem nakurwiam phoenixa. 

Jak maxujesz skille? To oczywiste, ze najpierw phoenixa, ale co potem ulepszasz? Ja e, zeby byc mobilniejszym i miec latwiejsze ganki. Po e -  q albo w

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Najwięcej dmg to E, Q, R.

Ja maxuję:

- R

- E

- W

- Q

Q raczej nie używam, tylko do speeda, bo gram phoenixem.

Kolejna gra:

Szlak może trafić. Gankowałem bardzo często, pomagałem liniom. Gra była wygrana i wszyscy zaczynają chodzić solo.

Każdy oprócz mnie szedł po kolei. Wszyscy gdzie indziej, a Darius się wrzuca na 5 i report all team no help.

Leona już na początku gry negatywnie nastawiona, żeby kończyli to enemy.

Jak już wszystko było wygrane, to nie potrafili focusu złapać, najlepiej brać Renektona.

I każdy po kolei potem solo chodził. W oknie kończącym rozgrywkę potem widniał piękny napis "Report Udyr, assisting enemy team".

hj4py1.jpgNie mam już pojęcia co mam robić, żeby nie spaść niżej. To co ci ludzie tu wyprawiają, to przechodzi ludzkie pojęcie. Enemy team zawsze ma ludzi, którzy ogarniają i każdy wie jak sobie radzić. A mój... porażka.

Opublikowano

sie za dużo tricka naoglądałeś

Nie oglądam tricka. Gram Udyrem, bo lubię tą postać.

Rozumiem, że jak ktoś mainuje np. Riven i ja bym lubił grać Riven, 

to oczywistym jest, że za dużo naoglądałem się osoby, która ją mainuje.

Świetny komentarz, który nic do tego tematu nie wniósł.

@down:

Speed to też attackspeed. Mówiłem tu o attackspeedzie.

Mieliśmy to, zniszczyliśmy im wszystko, mieliśmy pełną bazę.

Oni nie mieli nic, tylko inhibitor i nexus. I Morgana zaczęła chodzić solo. Nikogo przy niej nie było, wbijała się sama na 5 i tak ciągle.

Mówić, przestań. Ona dalej swoje idzie i pada o 5. Mieliśmy wygraną jak w garści.

ajvwnr.jpg

Mam nadzieję, że nie będziecie musieli grać z ludźmi, co wygrywają grę, a potem chodzą solo na 5.

Szlak trafia.

Opublikowano

"Q raczej nie używam, tylko do speeda, bo gram phoenixem."

Q sie używa do Attack Speeda, a E daje movement speed.

Opublikowano

Stary, nie graj Udyrem. Nie zajedziesz nim daleko bo jak będziesz miał cięższe gry to nie wycarrujesz ich Udyrem. 

Nim się raczej gra żeby oddać w early kilka killi drużynie, bo w early po redzie na 3 gank na flashu musi się udać. W goldzie nie ma sensu oddawanie killi bo choćbyś zrobił swojego midera na 2:0 to on zaraz padnie 1vs1 bo jest leszczem i potrafi tylko brać kille, 0 skilla. 

Polecam Kha Zixa, Xina, Pantheona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...