-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
FeBul
FeBul
Witam. Otóz mam problem ale nie wiem co dokładnie jest przyczyną. Gdy gram sobie w jakąś bardziej wymagającą grę np. Battlefielda 3 i gra działa cacy. Na wysokich wymaganiach wszystko ładnie ale po czasie dostaje małego laga i od tego momentu gra zaczyna ścinać...a po wyłączeniu gry system też wolniej działa trochę. Restart w sumie pomaga ale jak znowu chcę pograć to problem znowu występuje. Kompa skanowałem i robiłem defragmentacje. Zmniejszenie wymagań gry też nic nie daje, dzieje sie tak samo. Wcześniej nie miałem tego problemu. Dodam, że z 5 dni temu robiłem formata, a wszystkie sterowniki mam raczej aktualne (wątpie, że coś pominąłem). Sprawdzałem temp. procka i karty graficznej. Procka to tak z 60-70 ma, a karta przed graniem do 40 stopni, a po tym lagu jak sprawdzałem to 60 stopni. Podejrzenie znajomego jest takie, że to przez ram. Chyba podałem wszystkie informacje, dodam jeszcze parametry komputera:
Procesor: Intel Core i7-2600 CPU @ 3.40 GHz
RAM: 4GB ( 2x2G DDR3 1333MHz )
Karta graf: AMD Radeon HD 6800 Series
Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.