Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra honda i target selector

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak dobrze ustawic target selector bo sie troche zmieszałem juz.

na starcie mamy ustawione wszystko na 1 a na samym dole mamy info (highest priority), 

czyli nim wyzsza cyfra to to wiekszy priorytet czy na odwrót?

Opublikowano

czyli np na lb ustawie 5 a na tarica 1 i syndra bedzie waliła pierwsza lb? moze głupie pytanie ale mi sie juz to myl bo w sac reborn(lub w jakims innym skrypcie) jest chyba na odwrót nim mniejsza cyfra tym wiekszy priorytet

Opublikowano

A ty naucz sie czytać, to forum cheaterskie. Porada nie spamuj bez sensu.

up

zgadza sie, trzeba miec jaja zeby nawracac ludzi od chetowania na forum o chetach

Akutalnie jest to Multiplayer Community, zebralo sie tu duzo nerdow ktore sie zala bo nie moga wyjsc z Brazu i maja wonty do wszystkich 'prawdziwych' uzytkownikow tego forum.

Co do tematu, im wiecej prority ustawione, tym wiekszy focus na tej osobie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Akutalnie jest to Multiplayer Community, zebralo sie tu duzo nerdow ktore sie zala bo nie moga wyjsc z Brazu i maja wonty do wszystkich 'prawdziwych' uzytkownikow tego forum.

Co do tematu, im wiecej prority ustawione, tym wiekszy focus na tej osobie.

Nie zawsze. Np w Beasty Riven (uzywam najnowszego SAC) jest dokładnie odwrotnie z target selectorem.

Opublikowano

im wiecej prority ustawione, tym wiekszy focus na tej osobie.

poebao. 1-najwiekszy priorytet, 5-najmniejszy. 2,3,4 analogiczne jest do tego co napisalem.

Opublikowano

poebao. 1-najwiekszy priorytet, 5-najmniejszy. 2,3,4 analogiczne jest do tego co napisalem.

Sorry pojebalo mi sie, po prostu tego nie uzywam a wydawalo mi sie to logiczne. Nastepnym razem bede pamietac ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...