Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zainstalować serwer Invoria?

adamx777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem że zainstaluję sobie invorie i pytanie brzmi gdzie ją mam zainstalować i w jaki sposób, gdyż pobrałem ją z oficjalnej strony serwera.Ściągał sie ok 2,5 godz :O po czym pisze że plik jest skompresowany i uzyj sieci web do znalezienia programu do odtworzenia, znalazłem z-Zip, zainstalowałem i jak klikam na ikone invori to w kółko to samo pisze po angielsku ze instalowanie programu do odtwarzania, za każdym razem jak klikne na ikonę invorii chociaż już wszytsko jest zainstalowane, tak jakby od nowa zaczyna instalować program ten 7-Zip.

A i jeszcze jedno pytanko czy to ma bć zainstalowane w folderze z metinem czy gdzie kolwiek?

Proszę o szyybka pomoc.

Opublikowano

no wypakowałem  właśnie przez ten program, i nic, pobierałem z oficjalnej storony ivoria.pl

z pierwszego linku, ściągało mi się straszni edłuugo bo ok 2 godzin.

Opublikowano

Zainstaluj Win Rar i 7-zip ale na 100% zainstaluj i uruchom ponownie pc powinno działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...