Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głosy

Urizithar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak zrobić aby w lolu były angielski nazy itemów itd ale głosy postaci po koreańsku/japońsku ? Wiem tylko jak zrobić aby all było po koreańsku niby wiem wszystko gdzie co jest i oznacza ale jak jest pickowanie champ i chat mam po koreańsku i nie rozumiem co inni do mnie piszą. Zna ktoś rozwiązanie ?

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Ja tam żadnego menu nie mam, jest "sounds" a potem "FMOD".

Opublikowano

Wiesz - 

jak jest pickowanie champ i chat mam po koreańsku i nie rozumiem co inni do mnie piszą.  

Tego (co piszą inni gracze) Ci już LoL nie przetłumaczy, ale zapewne nie o to chodzi jak mniemam. (cicho, wiem że jestem idiotą, nie przypominaj)

Spróbuj wkleić te pliki dźwiękowe koreańskie w to samo miejsce, gdzie masz angielskie (musisz je mieć najpierw ściągnięte i wybrane).
Poza tym dopiero teraz sobie przypomniałem, że ten stary sposób już nie działa (jakiś czas temu zmienili silnik).

tak czy owak jeszcze sam przy tym pogrzebie.

Rozumiem, że nie grasz na serwerze koreańskim? Ten filmik:

Powinien pomóc - wydaje mi się, że to właściwe rozwiązanie - mam nadzieję, ze jako tako znasz angielski.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Działa thx, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...