Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL - Bezpłatne skrypty do carrowania(może być vip). Jakie polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z brązu wychodzić nie muszę. Jak na razie silver 1/2 mam. Ale skrypt wypróbuję ;)
Jak działa ten skin hack? Ponieważ mi tak działa że aż nie działa.
IMO już IVade(Perfect bodajże też, dzisiaj będę testować)  jest lepsze od fge, ponieważ idziesz zgankować biegniesz co przeciwnika, on tobie skillshota rzuca i się cofasz. I gank szlak trafił ;(
Zoomhack podobno wykrywalny?

Z tego co patrzałem, katarina wc ciekawie wygląda (outdate), a autor napisał, iż "i will be updating this soon but it will be under a different name as it will be a dekland script"
Nidalee - The Beauty and the Beast wygląda ciekawie, ktoś testował?
SAC:Reborn warte te 50zł? Jak bardzo różni się od darmowego?

Opublikowano

No wiesz. Skądś ten zoomhack musi mieć dane, żeby wiedzieć jaka jest mapa. Stąd prosi o pakiety danych. A to raczej można łatwo sprawdzić, o jakie pakiety danych prosi klient.
Skrypt do katy sinster katarina pięknie działa. Wystarczyło lekkiego feeda złapać. Z 0/3 do 25/5 i penta. Lee sina musiałem pod fontanną zabić, miał 1/2 hp, ja też.

Po uruchomieniu lol'a z bol'em wyświetla mi się czarne okienko podpisane "pvp.net patcher" Jak zamknę to nie wyświetlają się informacje o skryptach (pod shift'em i obok minimapy). Dodatkowo myszka nie działa w menu pod owym shiftem tak jak należy. Muszę klikać parę cm wyżej, żeby załapało. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

up

po tym patchu kazdemu wywala takie okienko pvp.net patcher

jak je zamkne to nagle klient lola wali blad ze nie moze połączyc sie z jakims maestro i sie wyłącza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...