Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mieczyk 2

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że coś nowego ale dla mnie słaby.

PS Modzi mówili, że nie zdejmuja % za tak małe wstawki :)

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Fajnie, że coś nowego ale dla mnie słaby.

PS Modzi mówili, że nie zdejmuja % za tak małe wstawki :)

Za bezsensowne posty na dzień dziecka zdejmują więc powinni i za "małe wstawki".

Ps. Może to i jedna broń ale zrobiona porządnie, z alfą na ostrzu i "metalowych" elementach, a nie świecąca się jak zalany śluzem wibrator, do tego wyciągnąłem ją sam + alfa też jest zrobiona przeze mnie. (To tak w razie gdyby mieli wątpliwości co do mojego wkładu pracy).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Za bezsensowne posty na dzień dziecka zdejmują więc powinni i za "małe wstawki".

Ps. Może to i jedna broń ale zrobiona porządnie, z alfą na ostrzu i "metalowych" elementach, a nie świecąca się jak zalany śluzem wibrator, do tego wyciągnąłem ją sam + alfa też jest zrobiona przeze mnie. (To tak w razie gdyby mieli wątpliwości co do mojego wkładu pracy).

Wlasnie dzisiaj sie dowiedzialem o tym od mixa, tez mi sie to nie podoba. Teraz to całkowicie zamiast dawac jakis wklad do pobrania to juz bedzie 100% kopiuj wklej z epvp. Moze z bronią rzeczywiscie jest moze troche mniej roboty, ale przy mobku czy pecie gdzie sa animacje i kazdy plik msm trzeba edytowac pod swoje, a do tego granny nie wykrywa ruchu i mobek biegnie w miejscu to trzeba dodatkowo poświęcić czasu do poprawienia do w 3d maxie, co jak dla mnie tez zajmuje trochd czasu. Wiec jak dla nie ta decyzja to bezsens.

Mieczyk ladny. Musisz dodac minimum 5 broni (tak zrozumialem) do pobrania zeby ściągnąć Ci %.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Wlasnie dzisiaj sie dowiedzialem o tym od mixa, tez mi sie to nie podoba. Teraz to całkowicie zamiast dawac jakis wklad do pobrania to juz bedzie 100% kopiuj wklej z epvp. Moze z bronią rzeczywiscie jest moze troche mniej roboty, ale przy mobku czy pecie gdzie sa animacje i kazdy plik msm trzeba edytowac pod swoje, a do tego granny nie wykrywa ruchu i mobek biegnie w miejscu to trzeba dodatkowo poświęcić czasu do poprawienia do w 3d maxie, co jak dla mnie tez zajmuje trochd czasu. Wiec jak dla nie ta decyzja to bezsens.

Mieczyk ladny. Musisz dodac minimum 5 broni (tak zrozumialem) do pobrania zeby ściągnąć Ci %.

Zrobi się.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Za takie coś chcesz - % ?Mieczyk mi się nie podoba, aby dostać -5 czy tam ile trzeba wstawić przynajmniej cały set.

Opublikowano

zwykły mieczyk, bez żadnej rewelacji, gdybym go ustawił na 50 poziom 90% osób by się nie zorientowała.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

zwykły mieczyk, bez żadnej rewelacji, gdybym go ustawił na 50 poziom 90% osób by się nie zorientowała.

90% osob które grają  w metina są nie widome?

Specjalista
Opublikowano

Za takie coś chcesz - % ?Mieczyk mi się nie podoba, aby dostać -5 czy tam ile trzeba wstawić przynajmniej cały set.

A jak wstawia się nie swoje rzeczy na mpc to warny schodziły w dół.

A za własną pracę to już pocałuj mnie w d.

Mieczyk dość ciekawy,szkoda tylko że nie cały set,lecz plus się należy za własną robotę.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomina Wielki Miecz , jak nowa bron nie wiem czy sie nada ale jako zastapienie np krwawego miecza to był by nawet fajny.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...