Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bohater dla nowego gracza

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jaki bohater oraz na jaką linie najlepiej iść jako nowy jak coś to grałem w lola i mam troszeczkę tej wiedzy.

Legenda
Opublikowano

Może coś mało skomplikowanego i denerwującego? Bierz Vipera i idź nim na mida.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Prawda jest taka, że im więcej grasz w LoLa tym gorzej będziesz grał w Dotę ;) Także Twoja wiedza bardzo się nie przyda.

Dla nowego polecam Phantom Lancera czy Snipera (nie polecam, ale jest dobry dla początkujących) oraz Juggernauta.

"Know Your Place"

Opublikowano

Najłatwiejszy to chyba jest Wraith King. 1 aktywna(stun), reszta to pasywy. Na mida polecam: Snipera, Drow Ranger, Huskar i Viper. 

graphic.png

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jaki bohater oraz na jaką linie najlepiej iść jako nowy jak coś to grałem w lola i mam troszeczkę tej wiedzy.

Ostatnio grałem z kolesiem co miał 30lvl w lolu (nie wiem czy to dużo), ale płakał że dota to gówno, bo nie da się kamery zablokować (smutłem w chuj), boty na izi jechały go jak chciały, i ogólnie uznał że są nie do pokonania :D

śmiechłem. 

Osobiście dla laika polecam Snipera, Vipera, i Phantom Lancera

Lancerem jak grasz na ludzi, i robisz od groma iluzji, to nie ogarnięci będą bić iluzje, boty mają jakieś cheaty i zawsze atakują gracza.

ew. możesz pograć Rikim, o ile niema żadnej kontry na niego, to po 6lvlu jest git.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ostatnio grałem z kolesiem co miał 30lvl w lolu (nie wiem czy to dużo), ale płakał że dota to gówno, bo nie da się kamery zablokować (smutłem w chuj), boty na izi jechały go jak chciały, i ogólnie uznał że są nie do pokonania :D

śmiechłem. 

Lancerem jak grasz na ludzi, i robisz od groma iluzji, to nie ogarnięci będą bić iluzje, boty mają jakieś cheaty i zawsze atakują gracza.

ew. możesz pograć Rikim, o ile niema żadnej kontry na niego, to po 6lvlu jest git.

wbił 30lvl ale może w brązie siedzi :D mi się osobiście bardziej dota nudzi niż LoL nie wiem czym jest to spowodowane polecam sniper'a i Rikiego :D

Opublikowano

śmiechłem. 

Być może grałeś z brązem V.

Nie wiesz i nie grałeś na 30lvl ( max ) poziomie to się nie wypowiadaj na temat League of Legends ,bo wtedy wypowiadasz się na temat społeczności i mechaniki gry bez żadnej wiedzy.

Polecam ci licha , Wraith Kinga , Sprit Breaker moim zdaniem najlepsi dla początkujących ,dosyć łatwi.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Być może grałeś z brązem V.

Nie wiesz i nie grałeś na 30lvl ( max ) poziomie to się nie wypowiadaj na temat League of Legends ,bo wtedy wypowiadasz się na temat społeczności i mechaniki gry bez żadnej wiedzy.

Debilu. Bo łagodniej nie mogę...

pokaż mi gdzie wyraziłem swoje zdanie na temat lola... 

Ostatnio grałem z kolesiem co miał 30lvl w lolu (nie wiem czy to dużo), ale płakał że dota to gówno, bo nie da się kamery zablokować (smutłem w chuj), boty na izi jechały go jak chciały, i ogólnie uznał że są nie do pokonania  :D

śmiechłem. 

napisałem jego reakcję, i napisałem to co on pisał na czacie. 

Więc zanim zaczniesz mi coś wypominać, upewnij się, że wiesz o czym piszesz. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

lolfag detected

imo - Lich, Viper, Huskar, WK, Lion. Większość postaci z trybu Limited Heroes - graj na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...