Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolejny członek JP armii gra na bolu..

uno momento

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jeśli jakiś losowy typek zrobił sobie konto z jego nickiem ? Nawet robiąc mu na złość,żyjemy w takim kraju że jest to 99%-procentowe.

Opublikowano

Można sobie tak gdybać. Ale z drugiej strony.. Co nas to interesuje? Jedni grają uczciwie, inni nie. Takie życie. Co zrobisz, nic nie zrobisz ;d..

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Wyjebane na jakas JP sraj tasme 95% ich fanow to 10 latki myslace ze sa JP a jak by zobaczyli policje to by spierdalali

wyjebane na ich wszystkich nie wiem czym tutaj sie podniecac i interesowac polskie internety spadaja na dno.

z

Opublikowano

Tosz to oczywiste. Graczol, Isamu, Nitro - Wszystko to samo. W skrócie, niedojebanie mózgowe. Więc ani zdziwiony ani zaskoczony nie jestem.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Tosz to oczywiste. Graczol, Isamu, Nitro - Wszystko to samo. W skrócie, niedojebanie mózgowe. Więc ani zdziwiony ani zaskoczony nie jestem.

Isamu trzyma poziom, jakiś trzyma. On na bolu na pewno nie ciśnie ( bo spaść z platyny 5 do golda 4 z bolem to nikt by tak nie potrafił ) 

lucyfergif.gif

Opublikowano

Taaak na pewno tak rozpoznawalna osoba (i tak chuja nie znam) założyła konto na forum BoL'a z takom samom nazwą pod jaką gra itp. A nawet jeśli to on to was to powinno gówno obchodzić. To jest jego życie i dla mnie to on może mieć trzydziestu niewolników z Etiopii w domu i plantacje koki w piwnicy.

Opublikowano

Isamu trzyma poziom, jakiś trzyma. On na bolu na pewno nie ciśnie ( bo spaść z platyny 5 do golda 4 z bolem to nikt by tak nie potrafił ) 

Co nie zmienia faktu, że każdy z wyżej wymienionych ma niedojebanie mózgowe. Isamu nie używa bola (przyznaję), własnie dlatego że tak spadł i gdyby to zrobił a sprawa by wyszła na jaw.. Mógłby mieć spory problem ze względu na jego popularnosć.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Mnie już wkur.. te wasze bole ;x

z 2 gry miałem że ktoś pisał że gram na bolu "Cassio"... wiem że to było bardziej w formie żartu.. no ale bez jaj ;d

czy teraz serio ludzie nie wierzą że ktoś może ogarniać jakiegoś championa?

Co im z tego bola? wyjdą wyżej? wejdą do takiego Diamentu i nie wygrają ani jednej gry.. bo bez bota nic nie zrobią..

boty są dla 10latków.. których jarają takie rzeczy, oczywiście ja też czasami używałem bota w jakiejś via www gierce(np. do respienia bossów) ale to co innego.. nie zawsze jest czas respić po 30min.. albo więcej, ale jak ktoś wykorzystuje boty żeby być lepszym od kogoś w grach rankingowych to już inna sprawa.. ;)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Co to jest "JP armia"? ^^

Banda wykreowana na potrzeby jutuba, a przewodzi im osoba o niezbyt wysokim ilorazie inteligencji - isamu.
Opublikowano

Banda wykreowana na potrzeby jutuba, a przewodzi im osoba o niezbyt wysokim ilorazie inteligencji - isamu.

tak zgadzam się w stu procentach ! to co powiedział to prawda

Opublikowano

JOT PE ARMIA JESTEŚMY Z PODSTAWÓWKI

Każdy mógłby sobie zrobić takie konto ,więc każdy może zrobić tam np. nick : Phant0m L0rd .

47990292595971448862.png

Opublikowano

sory ale jp armie to ja wymyslilem, nawet na proste pytania nie potrafisz odpowiedziec

beka

Opublikowano

sory ale jp armie to ja wymyslilem, nawet na proste pytania nie potrafisz odpowiedziec

beka

W takim razie wystarczy tylko koncówke zmienic i wszystko sie zgadza.

Opublikowano

W takim razie wystarczy tylko koncówke zmienic i wszystko sie zgadza.

Zacznij się leczyć.

beka

@TheNitroZyniak - Beka to z ciebie jest typie. Twój poziom intelektualny równy jest poziomowi szamba, w mojej studni.

Pamiętam jak typie gadałeś na ts'ie zebyśmy chodzili i hejtowali czyjeś filmy na youtubie. Jesteś bardzo głupiutki.

Zapraszam na IEMA, tylko weź te pomarańcze z hiszpanii. Bo u nas w biedniej poloni nie mamy :( Durniu.

Nie mam żadnego bólu dupeczki. Bo tak robiłeś? Czyż nie? No właśnie. On nie potrafi odpowiedzieć na pytanie? Dobre. Ty za to nie potrafisz wgl mówić :<

Tak samo Hajsownicy - co to kurwa jest...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zacznij się leczyć.

@TheNitroZyniak - Beka to z ciebie jest typie. Twój poziom intelektualny równy jest poziomowi szamba, w mojej studni.

Pamiętam jak typie gadałeś na ts'ie zebyśmy chodzili i hejtowali czyjeś filmy na youtubie. Jesteś bardzo głupiutki.

Zapraszam na IEMA, tylko weź te pomarańcze z hiszpanii. Bo u nas w biedniej poloni nie mamy :( Durniu.

Nie mam żadnego bólu dupeczki. Bo tak robiłeś? Czyż nie? No właśnie. On nie potrafi odpowiedzieć na pytanie? Dobre. Ty za to nie potrafisz wgl mówić :<

Tak samo Hajsownicy - co to kurwa jest...

Nie chce się wpierdalać, ale skąd masz szambo w studni?xD

Opublikowano

Nie żeby coś , ale mam pytanie po co w dziale League of legends , na stronie z cheatami , zakładacie posta żeby zrobić większy rozgłos youtuberom , znów milion tematów poleci.
H*j was to BOLi czy cheatują czy też nie , wy skoro macie tu konta - tutaj czyli na MPC-MULTI PLAYER CHEATS też cheatowaliście nieprawdaż , więc jaki jest sens obrażać cheaterów ? Rzygać mi się chce jak już widzę te wasze tematy NICK-MA BOLA SŁAWNY YT , myślicie że któryś z tych typków straci na tym oglądalność ? robicie jeszcze większe zamieszanie dając im tym samym większą oglądalność..

Osobiście zgłoszę ten post do moderatora z prośbą o zamknięcie a autorowi o wymierzenie kary za spam w tym dziale.

Opublikowano

Jebać jp armie to są oszusci ja wole gimpera. A tak do tematu to niedlugo isamu bedzie grac na bolu

Robisz z siebie wielkiego fana, a Gimpera pewnie nawet na żywo nie widziałeś. Pewnie jak ktoś go obrazi to od razu wyzywasz ;). Nawet go kurwa nie znasz, a się wypowiadasz i nie mów mi, że gadasz z nim na co dzień i wiesz jaki jest bo byś w chuja poleciał :). Poszukaj rówieśników na podwórku i ich sobie możesz bronić, a nie obcą osobę, która ma kanał na youtubie i jest kojarzona w sieci. Szczerze mam wyjebane na tych Hajsowników, na całą JP Armię etc etc etc. Marionetki w rękach ludzi, którzy Wam namieszali, ale takie spełnianie tego kto coś z Internetu Ci powie i idziesz i minusujesz komuś filmy czy wyzywasz typu "AAA JEBAC TYCH I TYCH JOT PE ARMIA ŻONDZI JESTESMY KRULAMI". Może mnie posłuchasz i wypierdolisz przez okno ;)

Opublikowano

Wyjebane na jakas JP sraj tasme 95% ich fanow to 10 latki myslace ze sa JP a jak by zobaczyli policje to by spierdalali

wyjebane na ich wszystkich nie wiem czym tutaj sie podniecac i interesowac polskie internety spadaja na dno.

Pie**dolisz od rzeczy,JP w ich myśleniu nie ma żadnego związku z policją więc stul pysk jeśli nie wiesz o co chodzi...

A co do BOLa , jak chcą-niech grają - już jeden bana dostał więc reszta też może się wkopać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...