Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak wiary w siebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, czy wierzycie w siebie? ja jeszcze niedawno nie, teraz wszystko sie ogarnelo. chodzilem z opuszczona glowa, nie umialem pattrzec nikomu w oczy. zapraszam do dyskusji, mozecie podawac sposoby na zwiekszenie wiary w siebie ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli pisząc - wiara w siebie. Tworzysz nową religie? A może chodzi Ci o zdawanie sobie sprawy ze swoich możliwości?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

to, ze nie wierzylem w swoje umiejetnosci, niedocenialem siebie, w tym sensie ;p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja siebie też nie doceniam jeśli można to tak nazwać. Samoocene mam niską. Czemu mam mieć wysoką? Nie lubię narcyzów. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ja siebie oceniam tak w skali 6/10. Również nie lubię narcyzów, ale takich wiecznych przygnębionych też nie lubię. Trzeba mieć zawsze głowę podniesioną do góry i wyjebane na hejterów ;-)

Opublikowano

Ja siebie oceniam tak w skali 6/10. Również nie lubię narcyzów, ale takich wiecznych przygnębionych też nie lubię. Trzeba mieć zawsze głowę podniesioną do góry i wyjebane na hejterów ;-)

jeśli chodzi o opinie osob trzecich mam ja gdzieś. Ale mimo to sam zdaje sobie sprawę z tego, ze tak na prawde mam niską wartość. Nie zapowiada sie, zebym byl kimś ważnym, zwyklym szarym czlowieczkiem. nie chce takiego zycia. To nudne. Kazdy chce miec dzieci, MPCforum, wspolny dom, ale ja nie. Lubię łamac schematy, wyrozniac się. Nie chce zyc tak jak kazdy. Praca, dom, praca, dom..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Sadze, ze duży powód ma status społeczny. Moze tylko ja mam tak materialne poglądy, ale przez rok miałam bardzo chudy okres, stałam sie bardziej zamknięta i skryta. Od czasu kiedy znow żyje w klasie wyższej to jestem pewna siebie, otwarta, moze trochę arogancka - ale mimo to wierze w siebie, czuje, ze mam jakieś możliwości, startuje z wygranej pozycji w tym wyścigu szczurów, tak, to mobilizuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...