Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Timer do LoLa

TTsands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy Timer jest dozwolony w grze, czy raczej traktowany jako czit?

Często spotykam takich graczy i po prostu nie wiem czy raportować ich za to, ale jak tak pomyśleć, to za co ma być ban?

Przecież to jest to samo, co by ktoś sobie zapisał na kartce, kiedy zrespi się buff/drake/nashor.

Opublikowano

rito raczej nie będzie banował za timery bo ktoś może sobie zapisać w notatniku w której min respi się następny buff nikt tego nie udowodni.

Opublikowano

Timery są uznawane jako wspomagacze, czyli cheat, ale bana za to nie dostaniesz.

Opublikowano

Jeśli widzisz, że koleś pisze np.: "Enemy blue buff has respawned !"  -i tak cały czas, to możesz kolesia reportować, bo używa mk jogo, a program ten przez automatyczne timery jest nielegalny. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jeżeli nie używasz na czacie timera, to spoko, możesz używać, ale nigdy nie korzystaj z tego paska, co uruchamia się go w mk jogo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Będziesz reportować kogoś np. z twojej drużyny bo ma timer ;D?

to racze na plus wychodzi.. może i to mały wspomagacz.. ale bez przesady..

banować to trzeba ludzi na bolu.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...