Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Waleeeeeeeeeee

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czym wyjść z tej jeb.... platyny. Byłem p2 teraz p5 no żesz chuy mnie strzeli zaraz. Niech mi powie ktoś jaką postacią najłatwiej się carryuje w platynie to ją kurffff wymasteruje i wyjde z tego gówna. 

Z góry dzięki

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Polecam Cassio, Syndre na bolu. Wycarrujesz, rozjebiesz.

Polecam wypierdalać do działu o botach, bo koleś nie pyta się czym udawać, że się gra, tylko czym grać.

@topic

W platynie jest ciężko, bo zazwyczaj przeciwnicy grają na wysokim poziomie i ciężko przeciwko nim się feedować, podczas gdy twój team gra na poziomie silver/bronze. Graj czymś czym czujesz się dobrze i potrafisz wygrać linie. Często roamuj, pomagaj swoim teamatom, nie flejmuj. Tyle. Ja gram volibearem na topie i zazwyczaj robie fb, potem przychodzi jungler i robie doubla. Narazie się sprawdza, zobacze jak będzie w plat 1.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dzisiejsza platyna i diamenty nie swiadczy już o poziomie gry w sezonach 1/2 to wtedy tak teraz to byle kto , co potrafi troche grać lub ma szczescie do teamu to wejdzie / Przykład znajomy mój s3 bronz teraz diamnet 5 umiejetnosci jego gry moim zdaniem są mierne. Zalezy od szczescia jakich ci ludzi dobierze jak dostaniesz prawdziwe platyny i w przeciwnym tez to przegrana jest przyjemna po udanym mecze . Jeśli dostaniesz byle co to sam wiesz jaki wynik . Jak ty wygrywasz linie a dostajesz pseudo platyne 0:5 do 10 minuty i 40 cs :) pozdro

Co do postaci patrz na team czego brakuje i miec farta to normalnych ludzi.

Każdy może fedowac ale feder który robi swoje jest coś warty . Samemu nie wygrasz już gry w Platynie ja w przeciwnym są ogary , dobry focus i lezysz , kille na cala ekipe staraj sie dawać jak jestes 8;2 to tego 9 fraga jak jest szansa oddaj komuś , padniesz to team bedzie bez dmg a akurat ten kill pomoze komus sie odbic :)

Opublikowano

Kolejny temat, w którym płacze kolejny gracz LoLa, bo trafia mu się tzw. ''N00b Team'' i zakłada temat na MPC, czym najłatwiej carry'ować w Platynie. Wszystkim można wycarry'ować grę, jak potrafisz grać postacią to wszystko jest możliwe. ... 

Opublikowano

Kazdy bohater dobry wystarczy troche pocwiczyc a praktyka czyni mistrza. JA ostatnio mejnuje syndre. MOZE graj swoim ulubiencem o ile zbanowany nie bedzie? Tak jest najlepiej. NIE polecam na bolu grac . CZYSTA gra fer play (czy jak to sie pisze)daje wiecej satysfakcji z wygranej . Itp

wilowo.jpg

Opublikowano

Kolejny temat, w którym płacze kolejny gracz LoLa, bo trafia mu się tzw. ''N00b Team'' i zakłada temat na MPC, czym najłatwiej carry'ować w Platynie. Wszystkim można wycarry'ować grę, jak potrafisz grać postacią to wszystko jest możliwe. ... 

Oczywiście, jakby to był jeden lub dwa razy to ok... ALE żeby mieć takie teamy cały czas z p2 do p5 to już jest lekka przesada. Powyżalać się moge bo nie da się wycarrować feedującego bota -.-

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Oczywiście, jakby to był jeden lub dwa razy to ok... ALE żeby mieć takie teamy cały czas z p2 do p5 to już jest lekka przesada. Powyżalać się moge bo nie da się wycarrować feedującego bota -.-

Dobra rozumiem Cię, nie każdy ma drużynę marzeń, ale czy jest sens tworzenia takiego tematu? W czym Ci to pomoże? Jak potrafisz grać, to każdą postacią coś zrobisz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...