Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny podświetlony ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam tel. Imperius N3XT MT7008. Problem polega na tym że od jakiegoś czasu android zaczął mi się bugować.

Bateria pokazywała przykładowo 80% po chwili 20% , pokazywało że bateria ma 1% i działał tel jakieś 4-5h...

2-3 Dni temu ekran zaczął mi się bugować. Jak? Otóż mam czarny podświetlony ekran,dotyk działa wszystko wibracje są. I co najdziwniejsze Czasami Ekran działa normalnie,potem zostawiony normalnie uśpiony znowu zostaje w stanie "czarnego ekranu". Wcześniej kilka razy wystarczyło uśpić i odpalić żeby sie odbugowalo,teraz już ciągle jest czarny... Szukam możliwości naprawy tej usterki. Stawiam że to jest błąd androida no ale nie jestem jakiś doświadczony i nie wiem. Dzięki za pomoc

Opublikowano

Nie,nie bawiłem się tym, jedyne co robiłem to instalacja launcherów etc. Tak nagle, wychodze z lekcji patrze na tel a tutaj czarny ekran,przed tym ściągałem z tel na teście więc wszystko dzialało. Może instalacja firmware by pomogła?

Opublikowano

Jeśli telefon nie był mododowany, czyli root i.t.p. , to możesz po prostu oddać go na gwarancję.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Jeżeli wgrałbym firmware to podchodzi już to pod modyfikacje?

Chciałbym sprawdzić czy firmware pomógłby przy tym bez wysyłania tel na gwarancje.

Zauważyłem teraz,odpaliłem tel na chwile jest ekran i nagle sie wygasza ale w sposób taki wypalania i robi sie czarny.

Opublikowano

Jeżeli wgrałbym firmware to podchodzi już to pod modyfikacje?

Chciałbym sprawdzić czy firmware pomógłby przy tym bez wysyłania tel na gwarancje.

Zauważyłem teraz,odpaliłem tel na chwile jest ekran i nagle sie wygasza ale w sposób taki wypalania i robi sie czarny.

Tak to jest modyfikacja oprogramowania, czyli podchodzi.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Hard reset? Nie. Nie wiem nawet co to jest ,byłbym wdzięczny jeżeli mógłbyś sprecyzować.

Odnośnie wgrywania firmware to pisze w gwarancji : "Wczytania do pamięci urządzenia wbudowanego oprogramowania (firmware) innego niż oryginalne,które nie pochodzi od producenta." Aczkolwiek czy mógłbym wgrać te firmowe ?

http://media-tech.eu/produkty/media-droid/MT7008

tutaj jest firmware.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...