Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF RITO! CO IM ODWALA?

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co temu rito odwala pisze im żeby zwrocili mi rp za karthusa i skórke do niego a ci mi pierdzielą że nie mogą bo teraz już nie zwracają! to jest nienormalne kupilem postać zmienili ją nie podoba mi sie to powinni je zwracać co im odwalilo nagle?

Opublikowano

znudził się skin i wszyscy chcieli oddawać stare do postaci po VU, im się to nie opłacało bo wolą żebyś wydał RP na nowe skiny niż wymienił stary skin na coś nowego.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

znudził się skin i wszyscy chcieli oddawać stare do postaci po VU, im się to nie opłacało bo wolą żebyś wydał RP na nowe skiny niż wymienił stary skin na coś nowego.

Zresztą, co to za idiotyzm. Oddawać skina/postać po zmianie wizualnej? Rozumiem gdyby wiele zmienili w gameplayu, ale zmiany wizualne? I to te na lepsze? REALLY? 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

To niech te zetony co sezon odnawiaja...

Całe serwery prosili ,a i tak nie dali :)

Moim zdaniem powinni odnawiać ,chociaż sądzę ,że polepszyli wygląd Karthusa.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Macie szczęście, że kiedykolwiek dali nam opcję zwrotu championów po reworku, aczkolwiek to nie jest rework a VISUAL UPGRADE ;) .

NIGDY nie było możliwości zwrotu postaci po VU. Jeżeli takowa postać Wam się nie podoba z powodu kilku pixeli to po prostu podchodzicie pod kretynów, zwłaszcza że oni robią to, aby nam się grało jak najlepiej i ja jako Grafik uważam, że postać jest o wiele ładniejsza pod względem kolorystyki i zarówno animacji. Mógłbym nawet śmiało powiedzieć, iż jest to jeden z lepszych Visual Upgrade do tej pory ;)

Tak. Może się komuś nowy wygląd Karthusa nie podobać, aczkolwiek większość oszukuje samych siebie i pokazuje totalny idiotyzm, aby tylko odzyskać tą malutką ilość IP/RP.

Jeżeli jest jakiś problem z nowym VU to po prostu przestańcie grać Karthusem lub lepiej - przestańcie grać w LoLa jak Wam się to nie podoba, już widzę jak "Rito" się bardzo przejmie tą garstką materialistów.

Oczywiście to co napisałem, nie służy do wszczęcia kłótni lub jakiejkolwiek obrazy użytkowników tego Forum (aby sobie jakiś Moderator źle tego nie zrozumiał ^^).

"Know Your Place"

Opublikowano

Riot to gówno i tyle. nie mam nic do lola ale ekipa raiot dla mnie to zwykle debile. ban za nic. dostalem bana za LeaveBuster'a a nie mogłem sie połączyć z serwerem riot i musialem naprawic lola to mi wjebali bana. napisalem do pedalow ale nic. -.- stwierdzam iz jebac riot. ciekawe kiedy lol padnie przez takich zjebanych twórców .

co to wogóle kurwa jest. masz 3 zetony na zwrot postaci i innych zakupionych rzeczy. wpierdalasz na konto w chuj pieniędzy a oni nawet nie moga dac jebanego jednego zetona na koniec czy poczatek sezonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...