Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy skąd je wydobyć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wziąć reflinki do gier? (tak zeby zarabiac) jak inni ytberowie

Jestem poczontkującym ytberem i jestem ciekaw skad brać te wszystkie reflinki żeby mieć możliwość zarabiania np jak Gimper czy IsAmUxPompa

Opublikowano

Masz strony takie jak portmmo, czy jakos tak. Tylko nie spodziewaj się że ci zaakceptują kanał z kilkoma widzami.

hmm mi chodzi bardziej o to żebym tam się dostać jest jakaś inna strona? bo chcę sam nabijać te refy przez proxy a nie mam tak dużo widzów 

Opublikowano

Za takie coś mogą co najwyżej zbanować ci konto.

A raczej na większości tego typu stron muszą zaakceptować miejsce w którym promujesz reflinki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Za takie coś mogą co najwyżej zbanować ci konto.

A raczej na większości tego typu stron muszą zaakceptować miejsce w którym promujesz reflinki.

dobrze ale wiem za co maja dać ban jeśli proxy daja takie coś jakby ktoś sie rejestrował a nie ja sam :)

Opublikowano

Co innego jak ktoś obcy ci się kilka razy zarejesteuje, bo na to nie masz wpływu, no chyba że kogoś do tego namawiasz, a co innego jak sam to robisz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Co innego jak ktoś obcy ci się kilka razy zarejesteuje, bo na to nie masz wpływu, no chyba że kogoś do tego namawiasz, a co innego jak sam to robisz.

Temat offf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...