Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RastaCraft

RastaCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

54P.png

image.png

7I.png

Typ serwera: SkyBlock 4Fun. Pewnie zapytacie: Jaki 4Fun?? Otóż 4Fun zapewnia nam codziennie itemy w skrzynkach dla zwykłych graczy jak i VIP'ów, S-VIP'ów oraz UltraVip'ów oraz zapewnia nam rozrywkę na serwerze m.in MiniGames, które opisałem niżej.

Eventy: Eventy są organizowane praktycznie codziennie na daną ilość graczy np. 70

IP serwera: rastacraft.pl

Wersja: 1.7.2/1.7.4

White-lista: Nie

Autoryzacja: Non-premium

W9F.png

Wlasciciel

TyMoOteUuSz

SuperAdmin

TheRaczer
TheFireeman

Admini

iVenSkym
TheSilva
Klaus1

DaMIIX111

Moderator

HasseK

ChatModzi

Latarnik22
sQudlarsky
Negri

8UK.png

Aby się nie nudzić na serwerze zostały dodane następujące gry:

PvP

MobArena

Quake

WAR

Paintball

BHB.png

Nasz SMS-SHOP znajduje się pod linkiem: http://rastacraft.pl/sklep/

Można w nim kupić różnorodne rzeczy typu VIP, diaxy, miecz itp.

ATK.png

Serdecznie zapraszamy na serwer! Wejdź - Bez ciebie nie pożyjemy!

Opublikowano

ogółem serwer wygląda spoko, stronka też niczego sobie, itemshop wszystko estetycznie jednak co mi się średnio podobało, wbiłem i hm praktycznie cały czat to supervipy czy eam evipy ( nie pamiętam dokładnie ) Ale + za hm ciężki zarobek ( nie wiem jak to okreslić) w każdym razie trzeba pograć by mieć kasę na kupno itemów w sklepie i to jest dobre, serwer na dłużej do pogrania a nie na tydzień/dwa ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Strasznie mnie na tym serwerze wkurza brak kogokolwiek z administracji przy duzej liczbie osob na serwerze ... Wiec moze tutaj zadam pytanie Na ile kratek moge rozbudowac wyspe? Chodzi mi o wymiar :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Serwer działa, prezentacja elegancka, graczy nawet dużo, podoba mi się :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Sorka ale admin powinien wiedziec raczej ile dokladnie to wynosi :)

Na serwerze niestety nie oplaca sie grac ze wzgledu na bezsensowny sposob zarabiania mianowicie golemiarka 

Niestety serwer popelnil ten blad i dal mozliwosc zarabiania glownie na tym czego szczerze nienawidze ( zarabianie na afku...)

Nie wiem czy planujecie to zmienic ale moim zdaniem calkowicie psuje to rozgrywke 

Oczywiscie slyszalem tez ze mozna zarobic na minigames ... Podobno tak ale chodzi o zarabianie na wlasnej wyspie 

Zarabianie na golemach na serwerach skyblock powinno byc calkowicie niemozliwe 

Opublikowano

@Lavilos

Dostęp do golemiarki kosztuje zakup Vipa oraz potrzeba 6tys na spawner oraz 50tys na jajko golema. A to nie jest tak łatwo zdobyć.

Opublikowano

Powiedz wiec czy wszyscy ktorzy maja golemiarki maja vipa? z tego co ja widzialem przez jakies 30 min 2 osoby poprosily vipkow o kupienie :)

Co najciekawsze ze ty nie widzisz tego ze to jest i tak srodek zarobku ktory sie zwroci po chwili ...

Golemiarki niszcza serwer ... Powiedz mi ile osob z /baltop nie ma golemiarki? Pozwiedzalem wyspy i znam odpowiedz ale wole zebys powiedzial ty sam :) Ty nie widzisz tej przepsaci miedzy graczami ... sprawdz sobie /baltop  pozwiedzaj wyspy popatrz jak wyglada wyspa kogos kto ma golemiarke a kogos kto jej nie ma ... Nie ma nawet czego porownywac! Jesli juz chcesz zachowac golemiarki zrob zeby z golemow wypadaly wiaderka a wiaderka kosztowaly o wiele mniej niz zelazo. Bo aktualnie jedynym sposobem na zarobek jest zrobienie golemiarki :)

Opublikowano

ja tam nie wiem  ja w 2 dni jak zaczelem grac mam juz 12tysi :P ino  z 300 lv wyspy  ;/ i kilka misji zrobionych xD

polecam :P szkoda jedynie ze  zwykli gracze nie mogą  choć sklepu na 6 szkat zrobic :P ala  bazar  XXXXXX :P  ale tak to spox  duzo jest ludzi co ci pomogą za free :P

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...