Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika

bartolonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę, otóż chciałbym pograć w te "nowsze" gry lecz moja grafika mi nie pozwala . Czy poradziłby mi ktoś jaką grafikę zakupić do takiego komputera i czy cos jeszcze trzeba dokupić Maksymalny koszt 500-600 zł

Procek: intel pentium d 3,4ghz

Grafika: Nvidia geforce 9500Gt 512Mb

Płyta główna: Asus p5ld2 se 

Zasilacz: zasilacz-atx-akyga-420w-lpk12-23-p4-fan-12cm-3x-sata (CHYBA)

Ram: DDR2 4x1Gb

Bardzo dziękuję za wszystkie odp.

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc "nowsze tytuły"? Podaj konkretne produkcje.

Ogólnie:

CPU do wymiany.

GPU do wymiany.

M/B do wymiany.

RAM do wymiany.

Moim zdaniem ciężko będzie się zmieścić w tych 600 PLN, ale to zależy od tego, w co chcesz pograć.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Przykładowo BF3  na minimalnych z 15 klatek jest  procka dużo nie zużywa , ramu tak samo. World of Tanks na średnich detalach :D

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Możesz wziąć jakiegoś Radeona z serii HD (przykładowo HD5750), ale wg. mnie nie ma to sensu. CPU będzie ograniczał GPU, nie wykorzystasz jej możliwości. 

Może zainwestuj w jakąś płytę główną z integrą (moja ciągnie BF3 na niskich detalach w 30 FPS), CPU i RAM, a GPU dokupisz później - kiedy będziesz miał na nią pieniądze.

Uważam, że modernizacja tego sprzętu nie ma sensu. Możesz go sprzedać za kilka groszy i dołożyć je na nowe podzespoły.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...