Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

potrzebuje pilnie

adaxem1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej proszę wiem że tu się nie prosi o haki ale nie mogę znaleźć prosił bym o jakiegoś by passa i haka na premium golda dosyć nową wersje za pomoc daje 5 czekam na odpowiedzi

Opublikowano

do czego to oszustwo ludzi doprowadza....nawet nie mozesz juz prezyc kilku dni bez hackow? juz sie tak uzalezniles? to wez idz do psychiatry bo jest z Toba zle..i w dodatku swiadomie łamiesz regulamin co swiadczy o zaburzeniach umyslowych ;]

@asus no łał widze duze postępy ^^ zmieniles sie od wczoraj xD

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano
do czego to oszustwo ludzi doprowadza....nawet nie mozesz juz prezyc kilku dni bez hackow? juz sie tak uzalezniles? to wez idz do psychiatry bo jest z Toba zle..i w dodatku swiadomie łamiesz regulamin co swiadczy o zaburzeniach umyslowych ;]

po pierwsze Kur*** nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami po drugie nie uzależniłem się tylko mam dwa kompy i dwa konta więc chce sobie na większym lvl podnieść ratio a premium hack żeby zrobić pw rooma żeby nikt nie przeszkadzał ....

Opublikowano

@asus no łał widze duze postępy ^^ zmieniles sie od wczoraj xD

EEE a o co Ci dokładniej chodzi xD

• Dodaj nową pozycję...