Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM

FroxeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1171398-0-18495100-1402079452.png

Zbieraj punkty, wymieniaj na SM i gry!

Jak to działa?

Zbieramy punkty (rejestrujemy się w grach,wypełniamy reklamy zadajemy pytania) które wymieniamy na punkty.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cennik SM:

50 smoczych monet za 1999 pkt.

------

150 smoczych monet za 4999 pkt. 

------

500 smoczych monet za 9999 pkt. 

------

2100 smoczych monet za 29999 pkt

------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na stronie można wymieniać punkty na gry, punkty di gier.

LISTA:

Polecam, serwis działa.

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Owszem działa dogry.pl to zaufany serwis co prawda aby coś otrzymać trzeba trochę posiedzieć ale w końcu nie ma nic za darmo.Ja zbierałem 1999 pkt ponad tydzień i dałem radę po wymianie pkt dostajemy wiadomość sms z kodem doładywującym nasze konto.

Opublikowano

Mało opisane, ale sposób mogę polecić :)

Wszystko działa dogry zaufany serwis jak już noresta napisał xD

Opublikowano

Tak, sm'y przez dogry są dostarczane na twoje konto, lecz Metin2

nie współpracuj z tą stroną, więc sm'y które dostajecie są nielegalne, a wasze konto

w niektórych przypadkach może zostać zablokowane, więc nie polecam za mocno tego sposobu,

Poradnik dobry, ładne opisane

by Neosieł

Opublikowano

Tak, sm'y przez dogry są dostarczane na twoje konto, lecz Metin2

nie współpracuj z tą stroną, więc sm'y które dostajecie są nielegalne, a wasze konto

w niektórych przypadkach może zostać zablokowane, więc nie polecam za mocno tego sposobu,

Poradnik dobry, ładne opisane

Moim zdaniem raczej nic nie groźi. Ja zbieram punkty, później właściciel kupuje SM ,daje mi kod i tyle.

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Moim zdaniem raczej nic nie groźi. Ja zbieram punkty, później właściciel kupuje SM ,daje mi kod i tyle.

No GF raczej bana nie da bo niewiedzą z jakiego źródła mają kody

i właściciel raczej nie kupuje tych kodów bo chyba by musiałby być bardzo bogaty.

Tak jak mówiłem, sm'y z dogry nie są zbyt legalne, chociaż sam kilka razy brałem od nich i all było git ;)

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...