Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Magazyn Gildii #5 | Final Version

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przedstawiamy Wam ostateczną wersję magazynu gildyjnego.

Jak się podoba? :)

Limit Yang w magazynie gildii wynosi - 1.000.000.000.000.000.000

ET1q7X6.jpg

NRRpAj4.jpg

logo.png

Opublikowano

Świetne, gratuluje pomysłu. Myślę że szykuje się coś na prawdę wielkiego na co czekałem od długiego czasu :)

Opublikowano

hehehe dobre dobre to, a te logi to normalnie każdy członek z gili może zobaczyć?

jak to na prawdę mega.

Opublikowano

Po co tyle golda tam można trzymać?

Ponieważ lepiej mieć większy ten limit niż mniejszy ;)

logo.png

Opublikowano

Prezentuje się znakomicie lecz na ostateczny werdykt poczekam do czasu aż będzie można wejść i sprawdzić to wszystko na serwie :)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Robota gumisia aka nixo??

Nie? Bank robiłem ja ~ Adams

Świetne! Dobra rzecz gdy się zbiera gildią na ziemie lub można tylko dla siebie zrobić bank ;D

W sumie racja lecz bank jest od 5tego lvlu gildii.

logo.png

Opublikowano

Boże, macie genialne pomysły. Wiem, że się zapędzam i w ogóle, ale macie jakies plany co do daty otwarcia? Chętnie bym pograł i wspomógł projekt (Pinionszki power) bo zapowiada się genialnie! (A że mam pc do początku wakacji, to może być z tym ciężko, biorąc pod uwagę, że szukałem zapowiedzi i nic nie znalazłem. ;_; )

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Boże, macie genialne pomysły. Wiem, że się zapędzam i w ogóle, ale macie jakies plany co do daty otwarcia? Chętnie bym pograł i wspomógł projekt (Pinionszki power) bo zapowiada się genialnie! (A że mam pc do początku wakacji, to może być z tym ciężko, biorąc pod uwagę, że szukałem zapowiedzi i nic nie znalazłem. ;_; )

Data startu serwera pojawi się wraz z następną wrzutką z nowym oknem peta. Zamieszczone tam będą informację co do startu/otwarciu bety oraz możliwe że na ten czas pojawi się 'plakat serwera' wraz z informacjami co do tego kto Nas będzie reklamował ;)

logo.png

Opublikowano

Dobra robota chłopaki, powodzenia z serwerem, widze, ze nie tylko nasza ekipa szykuje sourcowy serwer na wakacje ;)

Opublikowano

Dobra robota chłopaki, powodzenia z serwerem, widze, ze nie tylko nasza ekipa szykuje sourcowy serwer na wakacje ;)

No tak tylko że my nie pracujemy na 'source' :)

logo.png

Opublikowano

Szkoda, że każdy może to wziąć. Dobrym pomysłem byłoby (nie wiem czy to wykonalne) dodawanie przywilejów pozwalających

na używanie magazynu. Tak jak mamy, zapraszanie, skille, szept i usuń, to mogłoby być jeszcze, magazyn. ;)

Nie, nie może każdy ponieważ to będzie od odpowiedniej rangi w gildii.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...