Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rady?

PaatrykPaatryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyszedłem z brązu 5 do silvera 5 i teraz się zastanawiam, gdzie najczęściej grać :p

Na midzie jak dobrze nie zagrałbym to i tak przejebią mi gdzieś grę. Kim Wy wbijaliście wyższe dywizje? Nie chodzi mi o BoL'a, nie rajcuje mnie to. I na jakiej pozycji graliście? ;d

Opublikowano

Ziomek, naprawdę nie chcę tego używać :P

I dobrze.

Ja osobiście wbijałem z S4 do G3/2  w tej lidze Vayne,Akali,Fizz,Volibear,Renekton i leoną/morganą na supporcie.

Volibear top oczywiście ,mocno niszczy i to krowa :D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Wyszedłem z brązu 5 do silvera 5 i teraz się zastanawiam, gdzie najczęściej grać :P

Na midzie jak dobrze nie zagrałbym to i tak przejebią mi gdzieś grę. Kim Wy wbijaliście wyższe dywizje? Nie chodzi mi o BoL'a, nie rajcuje mnie to. I na jakiej pozycji graliście? ;d

Nie chodzi o to, że gra się na midzie i się wygrywa. Jak widzisz, że twój bot przegrywa to schodzisz na bota i oddajesz kille swojemu adc. Jak się nie udało to jeszcze raz. Niektórzy naczytali się poradników, że z mida i jungli najłatwiej carrować, potem siedzi Ci taki w jungli albo na midzie i ani razu na inne linie nie zejdzie. Ew. można się z junglerem dogadać, że zejdziecie we dwóch na linie.

Opublikowano

1. Nie graj na topie, ponieważ w early game nie masz ŻADNEGO wpływu na inne linie, a jeżeli bedziesz musiał grać na topie, to polecam Ci rene/jax/shyv, rene kosisz early, jax/shyv late

2. Tak naprawde z suppa można carriować gry, rownie dobrze jak z jungli/mida :)

3. Pickuj postacie z mety, poprostu są najsilniejsze (lucian, nida, lee, etc.)

4. Jeżeli ktokolwiek zaczyna flame, ignore z miejsca, nie wniesie on nic dobrego, wręcz przeciwnie

sam się wybilem z s IV do p I w ciągu roku, głównie przez duo bot (wygrywalismy 4/5 gier), ale wydaje mi sie ze tak naprawde to z kazdej pozycji można wycarriować, jeżeli gra się dobrze i z głową :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...