Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.9 Kha

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to już zostalo wprowadzone ale nie będzie można zwracać już wogóle postaci po reworkach graficznych/mechanicznych mozliwe ze to już wprowadzili

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Można zwracać tylko postacie, które przeszły rework. Kha takowego nie miał, został tylko znerfiony, więc nie masz możliwości zwrotu.

Opublikowano

Można zwracać tylko postacie, które przeszły rework. Kha takowego nie miał, został tylko znerfiony, więc nie masz możliwości zwrotu.

gowno prawda. zbuffowali mu w.

Od 4.9 nie mozna zwracac postaci reworkowanych. 

nie mozna od tego patchu zwracac ZADNEJ postaci po reworku jakimkolwiek, wiec nie robcie ludzi w chuja 

i to jeszcze lider działu.. patologia..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

nie mozna od tego patchu zwracac ZADNEJ postaci po reworku jakimkolwiek, wiec nie robcie ludzi w chuja 

Nie doczytałem, wcześniej można było, więc sorry za błąd. ;)

gowno prawda. zbuffowali mu w.

Od 4.9 nie mozna zwracac postaci reworkowanych. 

i to jeszcze lider działu.. patologia..

Ale i tak go osłabili na Q i R. Buff W to jest nic w porównaniu do nerfa jaki dostał.

Opublikowano

Nie doczytałem, wcześniej można było, więc sorry za błąd. ;)

Ale i tak go osłabili na Q i R. Buff W to jest nic w porównaniu do nerfa jaki dostał.

Ale z tego co wiem to rework to zmiana. Nerf q i r + buff w spowoduje zmiane w graniu kazikiem. inna ewolucja bedzie, maxowanie, moze build. Wiec tylko nerf to nie jest

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ale z tego co wiem to rework to zmiana. Nerf q i r + buff w spowoduje zmiane w graniu kazikiem. inna ewolucja bedzie, maxowanie, moze build. Wiec tylko nerf to nie jest

Teraz Kha Zix będzie jeszcze lepszy w jungli kosztem dmg z Q i ulta. Boli mnie nerf tego ulta ze wcześniejszego patcha(co 2 sec) i z tego patcha, że nie redukuje obrażeń. Dla mnie to już nie ten sam Kha. Teraz wszyscy będą pewnie W mutować.

Opublikowano

Teraz Kha Zix będzie jeszcze lepszy w jungli kosztem dmg z Q i ulta. Boli mnie nerf tego ulta ze wcześniejszego patcha(co 2 sec) i z tego patcha, że nie redukuje obrażeń. Dla mnie to już nie ten sam Kha. Teraz wszyscy będą pewnie W mutować.

No tak, w sie bedzie oplacalo maxować i ewoulować. Potem E, a nastepnie Q.

Zepsuli kazika. Riot ma problem z balansowaniem postaci. Albo postać jest za dobra, albo za słaba jak dostaje nerfa.  Nie potrafią trafić w środek. Ulta moim zdaniem powinni zostawić takiego jak był, ewentualnie dać 30% redukcji zamiast 50, a na q powinni zwiekszyc cooldown + manacost. Moim zdaniem to by wystarczalo, a ty jak uwazasz?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

No tak, w sie bedzie oplacalo maxować i ewoulować. Potem E, a nastepnie Q.

Zepsuli kazika. Riot ma problem z balansowaniem postaci. Albo postać jest za dobra, albo za słaba jak dostaje nerfa.  Nie potrafią trafić w środek. Ulta moim zdaniem powinni zostawić takiego jak był, ewentualnie dać 30% redukcji zamiast 50, a na q powinni zwiekszyc cooldown + manacost. Moim zdaniem to by wystarczalo, a ty jak uwazasz?

Wszystko wszystkim, ale Kha to zabójca. Dmg musi mieć, bo na tanka się nie nadaje. Ult powinien zostać nienaruszony, Q także, a resztę mogą sobie nerfić.

///koniec offtopu :D

Opublikowano

Kha był po prostu grany cały czas od początku S3, więc trzeba było go wyjebać z mety pod pretekstem "balansu". Buff dla slowa W się praktycznie nie liczy w porównaniu do usunięcia redukcji obrażeń z ulta i dmga od brakującego hp dla Q/W. Żegnamy robaczka.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ale spojrzcie na logika riotu - nerfią to co jest grane. Taki jax. Jeszcze pol roku temu, nie byl tak czesto grany, byl uwazany za ok championa, ale nic po za tym. Nie zbuffowali go, ani nic a teraz jest w top 3 najczesciej banowanych postaci w lolu. Zaraz pewnie dostanie nerfa.

Tak samo twitch.

Przed vu byl tak samo dobrym, a teraz nagle jest w top5 adc.. Nerfa też może dostać. Pod tym wzgledem ta gra mnie denerwuje

1373637009-U477327.png

Opublikowano

jest op o chuuuuj

właśnie skonczyłem nim giereczke skurwiel maxuje W i jest przekoksem i jeszcze ewolucja pro slow nikt ci nie ucieknie buffa dostal tera na 100%

Opublikowano

Kha teraz jest useless, zerowe dmg z "Q", oraz jego ult jest lipny, zwykła niewidka na  bodajże 2 sec. Co z tego, że mu "zbuffowali" to "W" skoro ma 0 dmg z "Q"? Co za idiota by pierw maxował slowa zamiast DMG. Uważam że kha jest teraz out of meta, dopóki nie dostanie buffa i to mocnego. Kiedyś bałem się jak kazik mi wyskoczył z jungli na mordę, "Q" 2 sec "Q" i mnie nie było, a teraz mogę stać i mi nic nie robi, tylko slowuje tym swoim chujowym "W". Takiego tanka kazik kiedyś rozwalał na kilka Q które się ładuje 2 sec, a teraz taki malphite pod full armor może stać przez godzine i kazik i tak go nie rozwali. Także żegnamy kazia, może poppy zamiast niego wejdzie do mety - kto wie? nikt.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Teraz owszem, Q mocno znerfione, ale po ewolucji odizolowane cele dostaja wiecej DMG, niz wczesniej (policzcie jak nie wierzycie). Z evoQ nadal moze rozwalic 1v1 (oczywiscie tylko odizolowane targety). Ale i tak, jest to nerf, ktory bedzie bolec graczy robaczka.

Sku***syny, dopiero co zaczalem mainowac :(

g2cXXGD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...