Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client pod 40250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam clienta pod game 40250, najlepiej czystego.

Edytować rooty i pracować.

Jo;p (NAGRADZAM).

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Jak edytuje rooty exaliona to mam potem log :v

Opublikowano

Myślisz, ze wszystko pod nosem będziesz miec? Masz juz gotowego clienta, wystarczy TYLKO uzyc mozgu i naprawic tak banalny blad. Mowie o exalionie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

tu masz czystego http://www.mpcforum.pl/topic/1200431-pliki-serwerowe-by-cappyp-40250/

pobierasz clienta Terenza i wklepujesz pliczki z tego tematu wg instrukcji

Log :v

@M0ntes

Opublikowano

Widocznie nie umiesz podstawowych czynnosci.

Wczoraj wlasnie pobralem ich klient i wszystko bez problemu dziala, gdy sprawdzalem na szybko. :v

Opublikowano

Tylko chodzi o to, że clienta nie da się wgl odpalić, bo jest log :D

Używam clienta z plików terenza i łatki z tematu co podał Montes.

SS:

Opublikowano

Klient exaliona jest idealny pod game 40250 bo ich serwer takowego używa. Wystarczy przed startem clienta wywalić patchera (nie odpalać go w ogóle). A odpalać klienta przez metin2client.bin (zmień rozszerzenie na metin2client.exe). Dlaczego tak? Po nowym update na exalionie wprowadzili plik który pobiera ip i porty serwera z innego katalogu. Nie serverinfo.py tylko coś w stylu locale.addr na globalu.

@2x Up. Nie masz libów do tej binki którą Ci dali i dlatego wyskoczył ten log

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Klient exaliona jest idealny pod game 40250 bo ich serwer takowego używa. Wystarczy przed startem clienta wywalić patchera (nie odpalać go w ogóle). A odpalać klienta przez metin2client.bin (zmień rozszerzenie na metin2client.exe). Dlaczego tak? Po nowym update na exalionie wprowadzili plik który pobiera ip i porty serwera z innego katalogu. Nie serverinfo.py tylko coś w stylu locale.addr na globalu.

Dziwne. :/

Najpierw nie aktualizowalem go przy tescie i bez problemu sie zalogowalem na swoj, i tak samo bylo po pelnym zaaktualizowaniu. To o czym ty piszesz?

Opublikowano

Dziwne. :/

Najpierw nie aktualizowalem go przy tescie i bez problemu sie zalogowalem na swoj, i tak samo bylo po pelnym zaaktualizowaniu. To o czym ty piszesz?

Nie wiem kiedy się przez niego logowałeś i też nie wiem kiedy był ten update, więc Twoja wypowiedź jest niekompletna.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem kiedy się przez niego logowałeś i też nie wiem kiedy był ten update, więc Twoja wypowiedź jest niekompletna.

To nawet nie czytales oglednie wszystkich postow? I sie wypowiadasz?

Ach dzisiejsza mlodziez. :/

Polecsm przestudiowac posty.

Ps. I patrz na daty, kreciku. xD

Opublikowano

Jakie locale.addr, ich logowanie kodował Warnox więc na 100% mają porty i ip w intrologin w root.

sygna1.png

Opublikowano

Jakie locale.addr, ich logowanie kodował Warnox więc na 100% mają porty i ip w intrologin w root.

Całkiem możliwe, dogłębnie nie sprawdzałem tego klienta, wiem tylko tyle że nie czyta z serverinfo. Na globalu jest to w locale.addr ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Całkiem możliwe, dogłębnie nie sprawdzałem tego klienta, wiem tylko tyle że nie czyta z serverinfo. Na globalu jest to w locale.addr ;)

:D :D

Serio? Pomylic locale.addr z intrologin.py? :(

Dla mnie to bylo logiczne i napisalem, ze normalnie zmienilem.

Wiec nie wymadrzaj sie, bo malo wiesz. (kreciku. :P)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...