Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Tak wiem, smartfon to nie pasuje do działu "Komputery" ale powiedzmy sobie szczerze. Większość smartfonów nie wliczając dysków prześmigują wasze komputerki, także nie usuwajta mojego tematu tylko pomóż ta :)

Do rzeczy. 

Kończy mi się umowa na telefon w T-**bile i potrzebuję telefonu do 700zł na ręke (co na umowie będe miał do spłaty za 1000-1100zł. 

Wymagania co do takowego telefonu: 

-Android (najlepiej 4.0++) 

-Czterordzeniowy procesor z taktowaniem min. 1.2Ghz 

-Pamięc ram min. 1GB 

-Pamięc wbudowana min. 8GB 

Polecilibyście mi jakieś dobre modele? 

Mam na oku Samsung Galaxy S III i HTC One X, ale znacie może jakieś inne? 

Dzięki z góry za pomoc!

Opublikowano

Polecam Galaxy S III

Większość smartfonów nie wliczając dysków prześmigują wasze komputerki

:huh:

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W tym T-Mobile nie ma za ciekawych ofert zauważyłem jedyne warte polecenia wg. mnie to LG G2 Mini, którego jedynym mankamentem jest ekran, mała gęstość pikseli i rozdzielczość. 

Jestem przeciwnikiem Samsunga, a Galaxy S III brać nie warto ponieważ już nie ma supportu od Samsunga i nici już z aktualizacji androida, chociaż tylu użytkowników tego telefonu o to prosiło. Do tego tandetne wykonanie, samsungi do telefony dla "noobów". 

/ Porozglądam się później po tym T-mobile to napisze swoje oferty

lownfast

Opublikowano

A gdzie dostane lepszą ofertę telefonu w ofercie mix 30-40 doładowań po 30zł/mies.? 

W t-mobile przedłużając umowę (jestem tam ok 6lat) czy przedłużając umowę w Play? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...