Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć grę na PL'u? Jak dobrze zarobić?

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam wielką ochotę pograć na PL, oczywiście na bocie, na TBD. Teraz pytanie. Ogólnie, jak tam zacząć? Pod IS mogę trochę wydać. Ogólnie, jak z ekonomią, itp. Pytanie także jak dobrze zarobić 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Zrób woja, podexp go trochę wykonaj misje -  zarobisz trochę yang. Na 20 masz srebrna i pójdzie za 100-300k.  Jak zrobisz eq na +6 to będzie już tylko z górki. Potem tylko robisz nowe postacie i pompa.

Yo!

Opublikowano

Oczywiście dla nowego gracza to jedynie metiny + fishbot ;)

Fishbot odpada, dostanie bana w ciągu 2 dni. Bezpieczniejszy jest już expbot. Możesz postawić bota(wojownik 15-22 lv) na małpach i dropić medale, to dobry sposób by się wybić na początku gry.

Opublikowano

Fishbot odpada, dostanie bana w ciągu 2 dni. Bezpieczniejszy jest już expbot. Możesz postawić bota(wojownik 15-22 lv) na małpach i dropić medale, to dobry sposób by się wybić na początku gry.

oj za te zwykłe fishboty może i tak ale m2bob jest dość dobry ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

a jak już będę dostawał tego bana za fishBota to na wszystkie konta co mam na TBD czy tylko na to na którym był fishbot?

Opublikowano

oj za te zwykłe fishboty może i tak ale m2bob jest dość dobry ;)

Nie ma różnicy jakiego fb używasz, każdy będzie wysyłać logi.

a jak już będę dostawał tego bana za fishBota to na wszystkie konta co mam na TBD czy tylko na to na którym był fishbot?

Wszystkie z 1 e-maila. Jednakże, gdy Gmi wykryją obecność większej ilości botów to istnieje prawdopodobieństwo, że zostaną konta pobanowane po IP(wszystkie). Wiem z doświadczenia. :D

Opublikowano

Ban po IP raczej rzadko się zdarza ;>

Botowałem nie raz po kilka kont w jednym miejscu ( z lenistwa xD ) i niejednokrotnie się zdarzało, że dostałem bana na jedno konto a nie na wszystkie ;)

( z czasami nadarzają się okazje kupna konta 30lv za grosze - yangi więc trzeba z tego korzystać )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Ban po IP raczej rzadko się zdarza ;>

Botowałem nie raz po kilka kont w jednym miejscu ( z lenistwa xD ) i niejednokrotnie się zdarzało, że dostałem bana na jedno konto a nie na wszystkie ;)

( z czasami nadarzają się okazje kupna konta 30lv za grosze - yangi więc trzeba z tego korzystać )

To jest właśnie przez logi. ;)

Opublikowano

Powiem cie jak ja sie wybiłem na takim serwie. 

Na początku proszę ludzi o coś na start, typu glewia +9 i coś tam :D

W poprzednim tygodniu rozpoczełem gre na modzie z eq +5 (tarcza,hełm,zbrojka mnisia) i ta glewia +9.

Poszedłem na dzikusy i włączyłem opcje GM,mobber,autoattack, (waithacka pobrałem jeszcze) i wrazie się pojawianie miał zmieniać CH, w ciągu tygonia wbił tam 43 lvl + 7 kont po 35 lvl (na noc zostawiałem) ogólnie komp 24/24h.

3 konta juz zbanowane za fisha bota (nie opłaca się je zostawiać na noc), lecz opłaca się na jakąś godzinkę może 2, ale z częstym zaglądaniem.

Dziś wexpiłem kolejne 7 botów z czego już 5 ma bana łączenie 14-8=6 Ale hajs się liczy tak da się zarobić na serwie, dziś witam ludzi z fms +40 sr +9 i eq +8 :)

Czyli tylko fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot,fishbot 

Ale można jeszcze opylać konta te które są wbite do 35 za yangi xD 

Waithack  Fishbot = Jesteś bogiem serwera!

@[email protected] To jak twoja "mama" prosi abyś poszedł do sklepu, to mówisz że jest świnią i niech sama se pójdzie? A potem się dziwią że ludzie latają i "to ten! co matke wyzywa".

(inna treść a takie same znaczenie.)

Skoro słowo "proszę" jest takie złe to zgłoś się do władz aby usuneli dla ciebie takie słówko... Typowy dzieciak.

Co do glewi miałem najwyrazniej "szczęście" do takich ludzi, lecz widzę że ciebie świat traktuje jak świnkę. (współczuje)

Btw, po co dawać itemy takiej niedorajdzie jak ty jak zapewne wiedzą że skończysz grę po tygodniu, to głównie zależy jak traktujesz i jak piszesz do osoby którą prosisz o itemy.

żart, jak współczuć takiej śwince?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Na początku proszę ludzi o coś na start, typu glewia +9 i coś tam :D

Ta, bo uwierzę, że ktoś tak o Ci dał glewię +9. Prosi to się świnia. Później się dziwią, że ludzie latają i 'podekspisz plis? dasz eq pls?' ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...