Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Mikrofonem

Cez4rPL

Pytanie

Opublikowano

WItam, mam problem z mikrofonem. Mianowicie jak rozmawiam na skype, i nie tylko, to od czasu do czasu mój głos strasznie przycisza, tak jak by mikrofon pod wodą się znajdował. Po czym znów słychać mnie normalnie. Jest to bardzo uciążliwe, gdyż muszę często coś powtarzać 2 razy. Proszę o pomoc. Jeśli mam wstawić jakiś Screenshot czegoś to pisać :) Z góry dzięki :)

Słuchawki Creative Fatal1ty

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ustawieniach głosu Skype masz coś takiego jak wyrównanie poziomu głośności. Wyłącz to.

Jeśli to nic nie pomoże to wina słuchawek/ustawień mikrofonu.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Opublikowano

Miałem juz 4 pary fatalitek, w każdej mikrofon sie psuł, jedyna opcja to boost w sterownikach.

W jednej parze rozwaliłem regulator głośności, i puściłem bezpośrednio kabel, pamiętam że coś pomogło.

@down

Zwykłe pukanie, albo przedmuchanie zazwyczaj pomagało :D

Dla mnie to wina samego mikrofonu, jak już mówiłem miałem 4 pary, i w każdej miałem to samo.

Opublikowano

Słuchawki są nowe, niedawno kupiłem i wszystko było dobrze ale od nie dawna zaczęło się tak robić. A i nie jest to raczej wina skype tylko ustawień mikrofonu bo np w grach, czy na ts też tak się dzieje.

@up
Ale tak to by chyba ciągle tak dziwnie działał, a to tylko czasami. Ale spróbuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...