Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KHA DOSTAŁ NERFA OMG

uno momento

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo wczoraj rano kupiłem skurke do kha mianowicie zmechanizowany kha zix i wczoraj napierdalał nieziemsko cud miud normalnie

a dzisiaj kurwa prosze państwa coś mi sie paczuje jakiś pacz no i chuj gram kha zixem i nie czuje tego rozpierdolu energia znikła no ja kurwie czy mogę oddać tą gównianą postać ??

Specjalista
Opublikowano

skórke* miód* Podobno jest to coś w stylu reworka a nie nerfa więc jakiś słabszy o dużo być nie powinien a jeśli chodzi o zwrot to żetony :)

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie teraz nim grać ? mid/jungle?

Coraz głupsze zakładacie te tematy ... 

Nadal można nim grać i tu i tu, jest mocny, tylko zbalansowany, trzeba nauczyć się nim grać lepiej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz napisać do Riotu ewentualnie, żeby oddali Ci RP za skina, bo postać już nie podoba Ci się po nerfie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Rito usunelo mete assassynow, Rengar rework, kha rowniez. Musieli to zrobic ;3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Był za mocny , za szybko zjadał adc a team nie mógł mu pomóc i tak jest teraz mocny bo bardziej będzie pomagał drużynie , teraz od nowa będzie się ewolułowało mu W na 16 lv zamiast R ;3

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Rito usunelo mete assassynow, Rengar rework, kha rowniez. Musieli to zrobic ;3

W Rengarze nie zmienili prawie nic. Poza faktem, że nie może krytować z Q ale kto na tym polegał? Nikt. 

A Kha ukierunkkowali pod assasyna (Zwiększono mu slow, jego Q jest mocniejsze w late). To nie jest żaden kur*a nerf, ludzie! Ogarnijcie :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

To nie jest rework zjebusy.. nie zwrócą wam skina ani postaci bo to jest BALANS a nie REWORK. Kiedyś w taki sposób chciałem kayle zwrócić to mi napisali, że nie można zwracać postaci bo zmianach w balansie. Tyle.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To nie rework - wszystko co było - jest dalej na miejscu. Bardziej kolejna próba zbalansowania obecnego kitu.
Po prostu teraz musisz celować w odizolowanych ziomków - bez tego nie będą wybuchać jak dawniej.
Teraz jego Q po ewolucji zadaje 10 * champion lvl obrażań + 1.04 bonusowego AD (obrażenia w brakujące HP usunięto).

No i teraz trzeba będzie ewoluować Q, bo inaczej nici z obrażeń.........

wikmk9.jpg

Opublikowano

To nie jest rework zjebusy.. nie zwrócą wam skina ani postaci bo to jest BALANS a nie REWORK. Kiedyś w taki sposób chciałem kayle zwrócić to mi napisali, że nie można zwracać postaci bo zmianach w balansie. Tyle.

Haha ja bym Ci nawet po reworku nie zwrócił bo kayke kosztuje 450ip :D

Kha teraz jest lepszym junglerem ale gorszym asasynem, nie ma porównania co do khazixa po wypuszczeniu przez riot. Żałuje ze go nie ogarnialem, czasy kiedy zjafales wszystko na pol combo a z w czysciles cala farmę minionkow <3

Opublikowano

Macie z chyba W i E albo z czegoś tam +20% na potwory w jungli więc jungla jest zajebiście szybka na kha zixie. Po prostu w early game osłabł, ale w late i tak jest super :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...