Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam karty kolekcjonerskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie kupie karty kolekcjonerskie oprocz steam? do odblokowania rynku musze czekac do 20 czerwca bo 20 maja kupilem psc za prawie 5 euro i kupilem 2 gry. na psc zostalo mi ok 1 euro i chcialbym je przeznaczyc na odznaki poniewaz robie ladniejszy profil i co raz wiekszy lvl 

Opublikowano

Klikasz w reklamy, dajesz tam skiny do CS'a, karty których nie chcesz,

a zdobyte w ten sposób punkty wymieniasz na gry / karty / kasę, co chcesz.

Tylko trzeba cierpliwości, bo 90% reklam nie działa i nie dostajesz pkt xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Możesz na allegro. Ale teraz za free jest Sniper Elite V2 i tam są karty ,załóż kilka kont steam i na jednym możesz zdobyć 5 kart !

Opublikowano

wiem ze jest sniper jeszcze 30 procent gry bo wylaczylem pobieranie a od wczoraj o 20 wlaczylem na troche.. tak kazdy znajomy mi karty oddaje nie robie drugiego konta ;p tylko i tak mi kazdy odda ja + 2 moich znajomych + moze od kogos wysepie ;p potrzebuje jak najwiecej odznak i lvl ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...