Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic się nie odpala !

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam taki problem , że gdy odpalam Gothica , w procesach jest on pokazany ale się nie odpala ... Jakiś miesiąc temu było wszystko git , nie wiem co jest grane . Mam oryginała , robiłem reinstalacje z 10 razy i nadal nic ! ! ! mam windowsa 7 , 32 bit . Proszę o pomoc ! ( NIC NIE USUWAŁEM , ŻADNYCH PLIKÓW )

THP_1.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz Windows 7, to wystarczy wejść w Menadżera Zadań (ctrl+alt+delete) i zakończyć proces rundll32.exe(Zakładka procesy). Po tym powinno ci się normalnie uruchomić. Musisz tak robić tak przed każdym włączeniem.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jeżeli masz Windows 7, to wystarczy wejść w Menadżera Zadań (ctrl+alt+delete) i zakończyć proces rundll32.exe(Zakładka procesy). Po tym powinno ci się normalnie uruchomić. Musisz tak robić tak przed każdym włączeniem.

Dzięki ziom , działa masz + . A i jeszcze jedno , czy w gothic 2 też tak mogę zrobić ? wyłączyć rundll32.exe i będzie działało ? bo problem ten sam .

THP_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...