Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Google Chrome

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od wczoraj mam dziwny problem z Google chrome.

Jak wyłączam przeglądarkę to wylogowuje mnie ze wszystkich sesji.

Chrome również nie pamięta haseł mimo, że klikam zapamiętaj hasła.

Tak jakby resetował się do 0 przy każdy wyłączeniu.

@Edit

W sumie to wylogowuje mnie ze stron po kilku minutach ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie siedze na incognito, wiec to nie ten problem.

W rozrzerzeniach mam tylko dodatek do fb i adblock'a.

Miejsca na dysku mam sporo. Ostatnio przywracalem przegladarke do ustawien domyslnych. Na dodatek prawym gornym rogu mam 3 zolte kreski na tym otwarciu menu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam konto google i loguję się, ale wylogowuje mnie automatycznie ze wszystkiego (nawet konta google w chrome). Za każdym razem mam "zaloguj się ponownie".

Hasła za nic się nie chcą się zapamiętać nawet jak jestem zalogowany w chrome.

MAL

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalować? Próbowałeś uruchomić za pomocą administratora?

ew. Wejdź w ustawienia, prywatności i zobacz czy nie masz pozaznaczanych "nie pamiętaj hasła" czy coś takiego. Ogólnie przewertuj ustawienia.

Spróbuj zainstalować wersję beta.

Google Canary(wszystkie nowości zanim wejdą najpierw tam trafiają, ale ma inne pliki do konfiguracji).

Opublikowano

Przeinstalowałem chrome (2 razy czyszcząc rejestr) i niby wyglądało, że już działa normalnie, a tu po godzince włączam chrome i ten sam problem. Wylogowało ze wszystkich sesji itd ...

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...