Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Ultimate team - free

TwojZbawca123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy jest jakaś inna możliwość aby grać w fife 14 na ultimate team za freem, bądź nie wydawać aż 129 zł? Mam fifę 14, ale na cracku. Mogę się w jakiś inny sposób połaczyć?

Banner4.png

Opublikowano

Cześć, czy jest jakaś inna możliwość aby grać w fife 14 na ultimate team za freem, bądź nie wydawać aż 129 zł? Mam fifę 14, ale na cracku. Mogę się w jakiś inny sposób połaczyć?

Serio zadajecie takie pytania? Moze lepiej zadac pytanie : mam pusta butelke po piwie czy moge z niej sie napic piwa? xD

Opublikowano

Biedaczek się o FIfkę upomina biedaczek cebulaczek.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Biedaczek się o FIfkę upomina biedaczek cebulaczek.

Wiesz,nie każdemu chce się wydawać na Fifę

Po 2 nie wolno się śmiać z kogoś bo jak ktoś cię wyzywa to jesteś happy?

Po 3 nie musi być bogaty żeby żyć na tym świecie,człowieku ogarnij się bo pewnie masz trudno w życiu,zapewne sam nie jesteś jakoś bogaty.Raporcik już leci,akurat na 500 post,masz swój jubileusz

Co do samego pytania jakby się dało grać za darmo na cracku to nikt by fify nie kupował co nie?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Wiesz,nie każdemu chce się wydawać na Fifę

Po 2 nie wolno się śmiać z kogoś bo jak ktoś cię wyzywa to jesteś happy?

Po 3 nie musi być bogaty żeby żyć na tym świecie,człowieku ogarnij się bo pewnie masz trudno w życiu,zapewne sam nie jesteś jakoś bogaty.Raporcik już leci,akurat na 500 post,masz swój jubileusz

Co do samego pytania jakby się dało grać za darmo na cracku to nikt by fify nie kupował co nie?

Jak ma internet to pieniądze na fife też powinien mieć :).

sorry, nie mam pieniedzy żeby wydawać na pixele. Nie moja wina.

Banner4.png

Opublikowano

Jak ma internet to pieniądze na fife też powinien mieć :).

A może mu rodzice płacą za internet ? Pomyślałeś trochę ? Ja 1 Fifę oryginalną kupiłem i już żałuję hajsu bo to strata czasu

Do autora dyskusji jak chcesz pograć za darmo pobierz Fifę World ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A może mu rodzice płacą za internet ? Pomyślałeś trochę ? Ja 1 Fifę oryginalną kupiłem i już żałuję hajsu bo to strata czasu

Do autora dyskusji jak chcesz pograć za darmo pobierz Fifę World ;)

dzięki. tak wiem, mam fifę wordl, ale graficznie nie ma porownania do 14, dlatego zapytalem

Banner4.png

Opublikowano

dzięki. tak wiem, mam fifę wordl, ale graficznie nie ma porownania do 14, dlatego zapytalem

No wiadomo,ale tak trochę na logikę jakby na piracie był UT to nikt by nie kupował Fify ;)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...