Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , szukam hostingu VPS pod serwer minecraft + Ts3 .

Co wymagam - 100% Do portfelu po przelewie przez PayPal'a

Opublikowano

dafthost.com

ovh.pl

fiberhost.pl - nie polecam, ale mozna przez PaySafeCard

gameserv.pl

licze na + :p

Opublikowano

Akurat są wolne chmur w ofercie: http://ow.ly/xBsMf
Napisz do nich na [email protected] bo dają na testy na 7 dni.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Miał może ktoś VPS'a na gameserv.pl ? I czy wie jak tam jest ?

Aktualnie mam na Fiberhost.pl ale minusem jest to ze dysk ma 35gb ;/

Opublikowano

VPS'a na gameserv nie miałem, lecz miałem tam kupiony serwer minecraft najlepsza oferta i hosting miał 0 optymalizacji.

Na serwerze było ok. 10 pluginów (bo był to serwer prywatny) a lagi niezmierne. Rano, albo w nocy serwer śmigał, ale o normalnych porach po południu i wieczorem nie dało się grać.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Nie bierz VPSa bo to jest tylko obszar dedyka nie lepiej ci kupić serwer na jakims dedyku ? (mniej lagów, mozesz dac własne ip np.ziomek.com.pl.net itp)

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

@up mylisz sie.

vpsy sa dobre

A ip mozna miec do kazdego serwa, wystarcxy kupic domene

Ja ci nadal OVH polecam, za 10zl mozesz przetestowac malego vpsa

Opublikowano

VPS'a na gameserv nie miałem, lecz miałem tam kupiony serwer minecraft najlepsza oferta i hosting miał 0 optymalizacji.

Na serwerze było ok. 10 pluginów (bo był to serwer prywatny) a lagi niezmierne. Rano, albo w nocy serwer śmigał, ale o normalnych porach po południu i wieczorem nie dało się grać.

To dziwne ja także posiadałem tam już 2 serwery Cs'a i 1 serwer MC i wszystko śmigało bardzo dobrze nie zależnie od pory dnia.

Opublikowano

ovh.pl <- cena
hosteam.pl < Lepszy anty DDoS, szybsza obsługa i pomoc supportu.

@Edit @2down nie polecam sprintdatacenter.pl
Brak dobrej osłony AntyDDoS

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

ovh :) , moge nawet oddac vps jakis tam z 8 gb ram na 5 dni :D

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Nowicjusz
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Miał może ktoś VPS'a na gameserv.pl ? I czy wie jak tam jest ?

Aktualnie mam na Fiberhost.pl ale minusem jest to ze dysk ma 35gb ;/

Napisz na [email protected] z zapytaniem o dysk. Myślę, że możesz się z Nimi spokojnie dogadać nawet bez dodatkowych opłat.

Opublikowano

ovh.pl <- cena

@Edit @2down nie polecam sprintdatacenter.pl

Brak dobrej osłony AntyDDoS

hosteam.pl ma może lepszy antydos dla małych ataków, ale oni mają bardzo małe łącze w porównaniu do OVH

Jak pójdzie duży atak to leży cały hosteam.pl bo im się całe łącze zatka. W OVH to jest dużo mniej prawdopodobne.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

ovh.pl <- cena

Ku*wa... Ty jesteś takim @!!@! ? Hosteam, to gówno.. Pada z dobrego botnetu :] OVH.pl jeżeli ktoś umie dobrze skonfigurować antyddosa, to żaden mniejszy atak nie będzie odczuwalny.. Wiadomo nie obroni to hord zombie, ale jednak jest o wiele lepszy niż ten z hosteam.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Łysollo

Widzę, że nigdy nie korzystałeś z usług HosTeam'u ;>

Sam niebezpiecznik.pl stoi na serwerze z HosTeamu + z przodu mają chmurę.

Jeśli dopłacisz do tego sensowne pieniądze, to HosTeam jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo akurat z ddosami radzą sobie swietnie.

Tak więc, jeśli już coś chcesz napisać guwniaku (bo żadnym administratorem Cię nazwać nie można) to najpierw pomysł :)

Polecam HosTeam, dla ludzi, którzy maja kasę.

Opublikowano

Widzę, że nigdy nie korzystałeś z usług HosTeam'u ;>

Sam niebezpiecznik.pl stoi na serwerze z HosTeamu + z przodu mają chmurę.

Jeśli dopłacisz do tego sensowne pieniądze, to HosTeam jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo akurat z ddosami radzą sobie swietnie.

Tak więc, jeśli już coś chcesz napisać guwniaku (bo żadnym administratorem Cię nazwać nie można) to najpierw pomysł :)

Polecam HosTeam, dla ludzi, którzy maja kasę.

A udowodnić Ci, że hosteam to gówno? Mój kupel postawił na nim serwer metka.. Padł po kilku głębszych atakach z botnetów..  Jeżeli się nie znasz, to proszę Cię nie pisz.. Wejdź na Ts'a to Ci jeszcze podeśle ilości wchodzenia pakietów w ovh, a ile w hosteam.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Tylko:

- hosteam ma małe łącza w porównaniu do OVH

- jak idzie bardzo duży atak ddos, to OVH przekierowuje go na filtry, a hosteam może co najwyżej zastosować blackholing

Dla tego OVH ma lepszą ochronę przed ddos niż hosteam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...