Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jako iż mam troszkę wolnego czasu pomogę przy serwerze Metin2, oprócz tego zajmuję się Administracją forum na dowolnym silniku.

Jako technik serwera zajmuję się:

• Edycją plików serwerowych.
  • Poprawki przy kliencie.
  • Praca przy bazie MySQL.
  • Lekkie poprawki questów.

Dodatkowo wykażę się kulturą, punktualnością czy też zainteresowaniem przy projekcie. Jednym słowem nie robię czegoś na odpierdol.

Jako iż wyżej wymieniłem co oferuję to napiszę czego oczekuję od "pracodawcy". Więc oczekuje:

• Zaangażowania w projekt.
  • Minimum to VPS na czas prac.
  • Domenę oraz hosting jesli chodzi o pracę przy forum.
  • Poczucia humoru.
  • Posady w grze, forum, ts itd.

Jeśli spełniasz wyżej podane wymagania oraz jesteś zainteresowany moimi usługami to napisz..

Kontakt:

36709412 - GG.

Jeśli Ci pomogłem, nie krępuj się daj "like"

Opublikowano

Nie polecam. Miałem okazje z nim współpracować, większość rzeczy musiałem robić ja bo owy osobnik nic, ale to nic nie porafi.

• Edycją plików serwerowych.    --- twoja edycja ogranicza się do zmiany skrótów.
  • Poprawki przy kliencie.   --- jakie? jak ty nie potrafisz nawet moba dodać.
  • Praca przy bazie MySQL.   ---- hahahhaha, na ten temat się nawet nie wypowiem.
  • Lekkie poprawki questów.  ---- to samo co up, bo nie potrafisz nic.

W dodatku, forum swoim zleceniodawcom tez bedziesz instalował na nulledzie tak jak na Deili?

Jak macie zamiar mu dawać range to radze zablokować widocznośc IP bo później dzieciak wysyła na czacie IP osoby która mu się nie spodoba.

Dodatkowo wykażę się kulturą, punktualnością czy też zainteresowaniem przy projekcie. Jednym słowem nie robię czegoś na odpierdol.

Kulturą? Punktualnością? Ty wiesz co te słowa znaczą? Za cholere do Ciebie nie pasują.

Zeby nie bylo, ze bez dowodow oczerniam

Forum deili, link do instalatora.

http://prntscr.com/3om868

Wysylanie adresu IP na czacie

http://i.imgur.com/dOvmDWI.png

Tak jak mowilem - nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam. Miałem okazje z nim współpracować, większość rzeczy musiałem robić ja bo owy osobnik nic, ale to nic nie porafi.

• Edycją plików serwerowych.    --- twoja edycja ogranicza się do zmiany skrótów.
  • Praca przy bazie MySQL.   ---- hahahhaha, na ten temat się nawet nie wypowiem.

W dodatku, forum swoim zleceniodawcom tez bedziesz instalował na nulledzie tak jak na Deili?

Jak macie zamiar mu dawać range to radze zablokować widocznośc IP bo później dzieciak wysyła na czacie IP osoby która mu się nie spodoba.

Kulturą? Punktualnością? Ty wiesz co te słowa znaczą? Za cholere do Ciebie nie pasują.

A więc tak, odnośnie pracy ma Twoim "Serwerze". Uno to prawda miałem na to wyjebane z powodu problemów odnośnie mojej nogi, niby masz w tym trochę racji, lecz zdrowie jest ważniejsze. Co do forum to prawda pliki są nulledowane lecz key zakupiony w IPs'ie. Ip na sb... mhm na ten temat się nie wypowiem. Dorzucił bym kilka ss z archiwum, ale nie  chce się staczać do Twojego poziomu.

Opublikowano

A więc tak, odnośnie pracy ma Twoim "Serwerze". Uno to prawda miałem na to wyjebane z powodu problemów odnośnie mojej nogi, niby masz w tym trochę racji, lecz zdrowie jest ważniejsze. Co do forum to prawda pliki są nulledowane lecz key zakupiony w IPs'ie. Ip na sb... mhm na ten temat się nie wypowiem. Dorzucił bym kilka ss z archiwum, ale nie  chce się staczać do Twojego poziomu.

Tak tak, widziałem ten Key  ktory jest w plikach :P

Nie okłamuj ludzi, to mogą być twoi przyśli pracodawcy wiec tak czy siak prawda wyjdzie na jaw.

Opublikowano

Tak tak, widziałem ten Key  ktory jest w plikach :P

Nie okłamuj ludzi, to mogą być twoi przyśli pracodawcy wiec tak czy siak prawda wyjdzie na jaw.

Daj screen z kluczem ;o

#@ Dobra harnas nie rób spamu, jak chcesz to wyjaśnić zapraszam GG/TS.

Opublikowano

Nie polecam.. Bo to jest "Jestę Gimbusę" na gg.. Nie dość, że nic nie potrafi to okrada naiwnych....

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie polecam.. Bo to jest "Jestę Gimbusę" na gg.. Nie dość, że nic nie potrafi to okrada naiwnych....

Ja zajebałem pliki Fallence i postawiłem gotowca, na którym nie potrafiłem zmienić subtype w itemproto? ;V

Opublikowano

Nie polecam jeszcze z Deili, nie potrafili naprawić Lochu Pająków V2, nałożyli kilka kordów map na siebie, ale zupełnie o tym nie wiedzieli, tak jak Harnaś napisał, wątpie czy w ogóle mobka potrafisz dodać do clienta.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nie polecam jeszcze z Deili, nie potrafili naprawić Lochu Pająków V2, nałożyli kilka kordów map na siebie, ale zupełnie o tym nie wiedzieli, tak jak Harnaś napisał, wątpie czy w ogóle mobka potrafisz dodać do clienta.

wypi#rdalaj

@Polecam, uczciwy, wykonuje dobrze swoją prace, tylko trzeba go poganiać. :v

Opublikowano

Nie jestem technikiem na Deilii <lol>

Opublikowano

On nie jest u mnie technikiem serwera. Jest Administratorem forum oraz TGM`em.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...