Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na drużynówkach nabija się WN8

mundek225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwieje wątpliwości. Ocena osobista jest osobna dla 7 na 7 a wn8 liczy się do ogólnego ratingu

Co ty pier****? Przecież normalnie grając 7v7 rośnie nam ocena... Nie wiem czy wy ślepi jesteście czy magia bo jakoś przez tydzień same drużynówki grałem z kumplami i ani jednemu z nam WN8 nie podrósł...

Opublikowano

Co ty pier****? Przecież normalnie grając 7v7 rośnie nam ocena... Nie wiem czy wy ślepi jesteście czy magia bo jakoś przez tydzień same drużynówki grałem z kumplami i ani jednemu z nam WN8 nie podrósł...

Też mi się właśnie tak wydaje. Jakoś nie zauważyłem żeby staty z drużynówek coś mi zmieniły w WN8

76561198001815076.png
Opublikowano

Wn8 liczy ze wszystkiego, niby jak ma nie liczyć ? Wyjątek w skrypcie ma jakiś ? ...

Drużynówki są w innej zakładce. Jak ma liczyć WN8 z dwóch naraz? Z sumować a potem średnia? :P

Tylko teraz pytanie czy twoje staty ma zsumować czy po prostu dwa WN8 z tego i tego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja jak mam moda z WN8 i z średnim z danego dnia to wlicza drużynówki :) Noobmeter potem pokazuje tę samą wartość ;] Co do 7 vs 7 to osobne staty chyba sa liczone a nie ocena osobista, nie zaglebiam sie w te dane wg...

Opublikowano

Ja jak mam moda z WN8 i z średnim z danego dnia to wlicza drużynówki :) Noobmeter potem pokazuje tę samą wartość ;] Co do 7 vs 7 to osobne staty chyba sa liczone a nie ocena osobista, nie zaglebiam sie w te dane wg...

A widzisz mi z kolei nie liczy WN'u z drużynówek.

Nawet sam Multi mówił, że liczy się ocena osobista, a nie WN, bo w końcu ją tam nabijają. :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wypowiadacie się nie mając pojęcia.

Wn8 nie rośnie od twierdz czy drużynówek to, że noobmeter(pokazuje nieprawdziwe staty) czy statystyki sesji pokazują to nie znaczy, że w xvm się zmienia.

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...