Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty / Scripty / Skripty

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ktoś mi powie czemu do chu*a wafla,

na tym forum na skrypty mówi się skripty?

Po polsku to Skrypt

Po angielsku to Script

A co to ma być Skript

Jakieś pojebane (przepraszam) łączenie wyrazów?

O co w tym wszystkim chodzi?

Oświećcie mnie, pls.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Kiedyś tak samo myślałem  i nadal myśle podobnie jak autor (za co dałem lajka). Wiem troche to wnerwia, że ludzie gadają skript ale nic z tym nie zrobisz. Mam taką radę, zamiast pisać wszędzie typu "Skript na Chat dający blabla..." napisz "Skrypt na Chat dający blabla..." a ludzie będą musieli przywyknąć do tego, bo nikt po za Tobą i adminami nie jest w stanie zmienić nazwy tematu :) Zrób pranie mózgu.

Co do pluginów, nie łatwiej powiedzieć wtyczki? Przecież to to samo, a na żadnej polskiej przeglądarce nie spotkałem się z "Pobierz pluginy ze sklepu do Google Chrome" tylko jak już to "Pobierz wtyczki ze sklepu do Google Chrome".

@EDIT: tutaj jest przykładowy temat, autor użył słowa "Skrypt" więc to kwestia gustu :) http://www.mpcforum.pl/topic/1215387-inne-skrypt-na-cuboidy-by-themadman9512/#entry10383605 a co ciekawe, dużo osób mówi tak samo więc sami nie jesteśmy xD

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Skript to nazwa pluginu pod który pisze się skrypty, więc żeby odrazu było wiadomo o jaki skrypt chodzi, używa się nazwy Skript

pomyśl...

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Skript to nazwa pluginu pod który pisze się skrypty, więc żeby odrazu było wiadomo o jaki skrypt chodzi, używa się nazwy Skript

pomyśl...

Gratulacje odkopania wyjaśnionego tematu...

Można zamknąć.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...