Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Tutorial] Poziom Koło Nazwy Postaci

Dzejwor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam sie z UP Bez łaski

Nie spamujcie juz w tym temacie jak juz ktos bedzie wiedzial jak zrobic ten lvl obok nicku to niech dopiero wtedy tu napisze

Piona !

Opublikowano

.

Jaja sobie robisz? Co to ma być?

@EDIT

Edycja fajna rzecz, kiedy zostałem tu przekierowany przez RAPORT to była tam jedynie kropka ".", następnym razem pisz od razu posta właściwego a nie...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Jaja sobie robisz? Co to ma być?

Eee dobry jest bardzo serdecznie przepraszam Moderatora za tak długą i wyczerpującą wypowiedz bo uchwyciłeś tylko

.
ten post to spam ale ty przebiłeś wszystkich tu obecnych. I kto tu sobie robi jaja

Mam tam więcej treści (napisanej dziś, 02:13 ) O_o ...

Nie wiem jak on to zrobił xD ale zdążyłem napisać i zaraz miałem odpowiedz od Moderatora normalnie czary. No nic może coś z przesyłaniem danych na forum :/ ale sorki za ten aktualny post (Napisano dziś, 03:25)

Opublikowano

A czy ma ktos moze dzialajacego roota^^ zapakowanego ? zeby juz bylo wsio porobione? bo mi cosik nie wychodzi;)

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

podmien z pla : podmien jeszcze index , root.epk.eix i bedzie dzialac i czy ktos wkoncu go upnie na inny hosting /

85717998364074106058.png
Opublikowano

Gdyby ktoś wrzucił te pliki lub wytłumaczył bardzo szczegółowo jak zrobić Lev. oraz rangę

lub sam Lev. koło nazwy gracza bądź nad nią, na pewno miałby szansę aby jego temat został

podklejony.

Zyskał by przy tym dużą popularność na tym Forum.

Jeśli ktoś to rozpracował i mógłby pomóc w zrealizowaniu tego proszony jest o napisanie tematu.

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Witam podami mi ktoś jak się NAPEWNO nazywa ta linijka kill mob points ?

Nie umiem tego za cholery znaleść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...