Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła średnia

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Cześć. Tym razem ja wiem gdzie chce iść. Złozyłem już podanie do 1 technikum, jutro składam 2 podanie do 2 technikum a 3 szkoły jeszcze nie wybrałem i tu mam pytanie. Mianowicie zawsze kręciło mnie robienie zdjęć ale jeszcze bardziej nagrywanie, operator kamery. Ciekawi mnie taka praca np. gościa trzymającego i operującego kamerą np. Ci co robią w filmach ujęcia albo jeżdżą z reporterami i nagrywają. I tu mam pytanie. Jest jakaś szkoła co rozwija moje zainteresowanie do kamer xD? Jeżeli jest to jak ten profil sie nazywa?

2. Do jakiej szkoły złożyć podania jeżeli chciałbym w przyszłości tworzyć  filmy, bajki i różne typu rzeczy? Od zawsze chciałem tworzyć różne animacje i wgl. jakieś bajki fantastyczne, chciałbym też podkładać głos ale nie wiem czy się nadaje do tego moja krtań :) Więc do tego zainteresowania jaka szkoła była by najlepsza?

Od razu mówię, że LO odpadają bo chce mieć zawód i czuje, że do LO się nie nadam bo ja chce coś działać a kolejne 3 lata przygotowujące do matury mnie nie kręcą dlatgo wole iść na 4 lata do technikum i zrobić zawód i zdać mature przy okazji.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ten kierunek również nazywany fototechnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...